Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kidobnád otthonról a 17 éves...

Kidobnád otthonról a 17 éves lányodat mert nem főzött a 20 éves bátyjának?

Figyelt kérdés
Ma jött szembe velem ez a jelenség tiktokon hogy a 17 éves lányt ki akarja "lakoltatni" otthonról egy anyuka mert a 20 éves fiának nem főzött a lány. A lány a házi feladatát csinálta, míg a bátyja számítógépezett.
aug. 18. 09:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem kamu, én is ismerek ilyen családot. A lányra házicselédként tekintenek. A szülők totál visszaélnek vele, hogy drága az albérlet és inkább otthon lakik. Mindent vele csináltatnak.
aug. 18. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló szitu volt nálunk is, csak mi mindketten férfiak vagyunk. Valamiért tőlem elvárás volt, hogy bátyám ki legyen szolgálva. Na tippelj melyikünk lépett le külföldre szó nélkül és azóta se nézett feléjük.
aug. 18. 21:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A videó valóban kitalált, csakhogy sajnos sok helyen ez a valóság.

Hogy az idősebb gyerek vagy a fiúgyerek legyen kiszolgálva, főzve neki, esetleg elmosogatni, összepakolni utána, stb.

Nálunk is ez volt, állandóan engem ugráltatott hol apám hol a fiútestvérem, mert én lány vagyok, az én dolgom a főzés és tálalás pl.

Amint lett elég pénzem leléptem. Érdekes, egyikük sem hal éhen, most, hogy már nem lakok ott.

aug. 19. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!