Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés előtt nálatok...

Összeköltözés előtt nálatok nem "lassult" le az idő?

Figyelt kérdés

Több mint 4 éve vagyunk együtt a párommal, ebből két év távkapcsolat (ami jelenleg is tart). Utolsó éves vagyok az egyetemen, idén államvizsgázok. Amint végeztem költözöm a páromhoz, legalábbis így tervezzük...De most, hogy eljött az utolsó év, úgy érzem még egy ezred évet kell várnom...Abba meg bele sem gondolok még mi vár rám...

Úgy érzem egy örökkévalóság míg végre együtt leszünk...Ez a két év távkapcsolat "kiéheztetett" minket...

Ti nem éreztétek úgy összeköltözés előtt, hogy megállt az idő?

(Abban reménykedem, hogy amint megkezdődik az egyetem nem lesz időm ilyen dolgok miatt aggódni...s elrepül az idő...)

2011. szept. 15. 21:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mi október 1-én költözünk,kb 11 nap odáig!

Már visszaszámolok és lázban égek!

Most is együtt lakunk,de anyukámmal.De októbertől csak ketten.Nagyon izgatott vagyok,nagyon lassan telik le ez a 2 hét... :D

2011. szept. 19. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!