Hány éves kortól, és milyen tevékenység mellett számít ingyen élésnek, a szülőknél maradni?
Első!
Tehát 24 évesen és 11 hónaposan még nem élősködés, de 25 évesen és 1 hónaposan már egy rohadt szemét élősködő az illető. Értem. :D
31/f és szülőkkel együtt lakó, 18 éves korától dolgozó
Nem értem, miért mondja mindenki, hogy a szülőkkel lakni élősködés?
Nem munkanélküli az illető, dolgozik, belead a kiadásokba, eltartja magát, csak éppen otthon lakik.
Mi ezzel a gond?
Én elköltöztem 18 évesen az egyetem miatt, nem is mentem már haza lakni, most is külön lakom, de, ha bajba kerülnék, vagy segítségre szorulnék, én simán hazamennék.
És bántana is, ha azt mondanák rám, hogy "élősködő".
Élősködő vagyok, ha a saját anyámmal élek?
Vagy, ha ő élne velem, mert úgy alakulna az élete, akkor anya lenne élősködő? Vagy testvérem, ha őt segíteném?
Nem élősködés otthon lakni, soha!
Csak akkor, ha nem csinálsz semmit, se nem dolgozol, se nem keresel munkát.
24/L
Amennyiben valaki nem tanul és nem dolgozik...ezek egyikével sem próbálkozik, és helyette a háztartást sem vezeti, akkor ott már én ingyen élésről beszélnék. Szóval ez nem korhoz kötött, inkább tevékenységhez.
Ha valaki még a 30-as éveiben is otthon van, de befizeti a költségek 1/3-át, akkor azzal semmi gond, kivéve azt a tényt, hogy én nem bírnám..
Én most 22 vagyok és 2 éve nem élek otthon, önfenntartó vagyok a párommal és nekem ez így megfelelő.
Köszi a válaszokat. Én 20 éves vagyok és suliba járok. Anyáék fizetik nekem a megélhetést meg az albit míg egyetemre járok, én meg diákhitelből a sulit. Egyik rokon azt mondta anyán élősködök, és "bárcsak látná, hogy végre dolgoznék, ennyi idősen neki 3 munkahelye volt stb stb stb."
Gondoltam megkérdezem tényleg élősködök-e. Amúgy anyáék is akarják, hogy suliba járjak.
Akkor kérdés módosítva:
Kell hallgatni a hülye rokonokra? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!