Hány éves kortól, és milyen tevékenység mellett számít ingyen élésnek, a szülőknél maradni?
hát, nem írok le senkit, a magam nevében beszélek. én amióta dolgozom az iskola mellett, mindig hozájárulok a rezsihez, kajához, ruháim egyéb költségeim magam állom. ha nem fizetem ki valami rámeső részét, rögtön élősködőnek érzem magam. albérletet is nagyon kerestem, ha minden jól megy, 2 hét múlva költözöm.
19L
Örülök, hogy te így megtudod oldani a dolgod. Én MINDENHOVA jelentkeztem dolgozni, végső elkeseredésemben még, hogy is nevezik? Nehéz fizikai munkára lányként. Még csak nem is válaszoltak...
Amúgy semmi problémája anyáéknak, hogy fizetni kell, hogy tanulhassak, hiszen a nevelésem ugye nem fejeződött be 18 évesen, hanem 21 éves koromig elhúzódik. És ők sem azért vállalkoztak gyerekre anno, mert megszülik aztán éljen a világba, hanem megfelelő egzisztenciát akarnak biztosítani, míg a megfelelő szakképzettségem lesz.
Nem írtalak le :) Nem is kutakodom más pénztárcájában, egyszerűen ilyen makacs vagyok. De lehet elfogadnám végső esetben, ha már éhen halnék, vagy kikapcsolnák a fűtást/villanyt. Sőt, biztos, csak utána égne a pofám és nem halogatnám a visszafizetést. Pedig nagyon segítőkészek, eleinte megpróbáltak pár tízezer forintot adni, de mindig visszaadtam. :D Azonban sok sikert kívánok neked, és nagyon becsüld meg a szüleid, nagyon aranyosak :)
19L
ez egyrészt anyagi helyzettől függ, másrészt attól, hogy lusta-e a gyerek (tehát ha tanul, dolgozik, akkor nem gáz akárhány évesen se, ha a szülőket nem zavarja).
a rokonod meg hülye. egyszerre volt az a 3 munkája? mert ha igen, akkor tudod, milyen komoly az a munka, ami mellett 2 másikat lehet végezni, ha meg egymás után volt 3 munkája ennyi idősen, akkor kérdezd meg, hogy mit csinált, amiért mindenhonnan kib*szták? :D ja, meg azt is megkérdezheted, hogy miért nem ment egyetemre, talán nem vették fel? de a legegyszerűbb lesz.arni az ilyet.
Jellemzően az alul képzett, irigy emberek mondatait hallhattuk a rokon szájából.
Tudod hányan vannak, aki szerint az egyetemmel rendelkezőkből Dunát lehet rekeszteni, az egyetemisták nem dolgoznak, a főnökök semmit sem csinálnak bla-bla-bla, bla-bla-bla...
...és ezek rendszerint nem az egyetemet végzettek, egyetemisták főnökök stb.... :-/
Egész egyszerűen az emberek irigyek. És általában f*kázzák a náluk többre hivatottakat, előrébb járókat...majd elkezdik bizonygatni, hogy Ők mennyivel is többet értek el pl. egyetem nélkül... :-/
A valóság viszont az, hogy bizony azon a területen egyszerű lúzerek... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!