Összeköltözés a szülőknél?
Figyelj,ha megtudjátok oldani az összeköltözést, vágjatok bele. Beszéljétek meg a pároddal, hogy mindketten akarjátok, s együtt akartok élni.
Üljetek le a szülőkkel, hallgassátok meg, hogy ők mit tanácsolnak, hogy állnak ehhez a kérdéshez.Tudod, hogy ilyenkor már alkalmazkodni kell több emberhez, ami elsőre egyértelműnek tűnik, de lakva lehet megismerni az embert.
Elmondod, hogy Te amiben tudsz segítesz a háztartásban.
Mondd el a Te szüleidnek is, hogy mi a terved.
Nekem ami nehézséget okoz a többgenerációs együttéléssel, hogy nem vagy a magad ura a lakásban.
Pl: nincs saját konyhád, amiben csak te főzöl, vagy ha nincs kedved este a vacsi után elmosogatni, a saját lakásban megteheted, hogy reggel elmosogatod, de másnál lehet ezt már megszólják.
Egy külön lakásban ugye te irányítod, hogy mit mikor csinálsz, mikor fekszel le, mikor kelsz fel. Mit hova teszel.
Ha már több ember lakik együtt, akkor nem biztos, hogy ezt a saját tempódban/stílusodban meg tudod csinálni.
Én is ebben a helyzetben vagyok, jó viszonyban vagyok a párom szüleivel, de azért vágyok saját kis fészekre.
Niki
Bár mennyire is tiltakozol ellene és szertnéd, ohgy más legyen ez még igen csak al ila ködös gimis szerelem kategória.
Hiába szereted a szüleit és édesek veled hétvégén együtt élni velük teljesen más. Mert mi lesz ha azt mondják ,hogy rendben míg vendég voltál a háznál és úgy voltál családtag besegítettél. S most,hogy itt laksz és nap mind na kéne, de hol a vizsgák hol más miatt érsz haza későn és nem teszed akkor,majd azt mondják hogy nehezedre esik stb. S jól tűröd a kritikát?
S mivel nincs pénzed nem tudom a szüleid mit szólnának ehhez... hiszen ők akik eltartanak egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!