Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korai még az összeköltözés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai még az összeköltözés?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, 3 hónapja vagyunk együtt, egyre többet beszélgetünk az összeköltözésről. Még soha nem szerettem senkit annyira, mint Őt! Barátnőm szerint gáz, hogy ilyen hamar össze akarunk költözni... Lehet, hogy csak irigy?? Vagy tényleg korai még?
2008. jún. 14. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Az hogy korai-e vagy sem csak attól függ hogy mennyire értitek meg egymást... mennyit vagytok együtt... stb.

Elsőre tényleg kicsit korainak hangzik a 3 hónap de szerintem annyira nem az, főleg már 25 éves korban. Ha szeretitek egymást akkor hajrá :). Szerintem kezdjétek úgy hogy többet és többet maradsz nála és egy idő után nála ragadsz :)

2008. jún. 14. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ hogy a pasi mit gondol erről, milyen beállítottságú, ha benne van akkor szerintem semmi akadálya, úgyis lakva ismeri meg az ember a másikat igazán, így hamar kiderülnek a kis apró "szépséghibáitok" és meglátjátok mennyire működne ez hosszútávon.
2008. jún. 14. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem gáz, mert lakva ismeri meg egymást az ember. Mi 2 hónapja jártunk, mikor összecuccoltunk. Közel 3 éve együtt vagyunk, nekünk bejött. :)
2008. jún. 14. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb menjetek csak el együtt nyaralni: önellátó helyre. Szervezzetek programokat is, mindketten.

Így hamar kiderül majd, milyenek vagytok együtt.

2008. jún. 14. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz! Anyukámék 3 hónap járás után már házasok voltak!
2008. jún. 15. 21:29
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2008. jún. 16. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!