Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai az összeköltözés?
Figyelt kérdés
Én 21 vagyok a barátom pedig 27 éves! 7 hónapja vagyunk együtt és szeretnénk összeköltözni viszont én nagyon félek mert csak barátomnak van fix jövedelme nekem nem az mert diákként dolgozom! Nagyon félek,hogy nem fogunk kijönni a pénzből és pont a téli hónapban vágunk bele.Én mondtam neki,hogy nem jó ötlet,de neki jönnie kell mert nem jön ki az anyjáékkal! Mi tévő legyek? Azt mondja nélkülem nem akar menni mert mi értelme van annak ha 20 km-rel arréb él!2010. aug. 25. 09:42
1/3 anonim válasza:
én a helyedben mennék. én is így költöztem össze a párommal akkoriban. suliba jártam, akkor végeztem, így még melóm sem volt csak az összeköltözés után egy-két hónapra. de volt olyan, hogy párom mondott fel, így otthon volt vagy 3 hónapot. meghúztuk magunkat anyagilag olyankor és kész. nem fűtöttünk annyira, inkább jobban felöltöztünk, egyszerűbb ételeket készítettem, nem tartottunk házibulit, stb. ilyen korban itt az ideje megpróbálni. ha nem jó, vagy nem megy akkor még hazaköltözhetsz. én belevágnék! 29/N
2/3 anonim válasza:
Gondoljátok végig. Csináljatok egy kis kalkulációt, hogy kijönnétek-e a pénzetekből. Nincs annál rosszabb, ha egy pár a pénz miatt veszekszik. Az összeköltözés költséges, egy háztartásba sok mindenre van szükség, például a konyhai felszerelés. Ha megtudjátok oldani úgy hogy ne kelljen az elején sok mindent venni, akkor jó. De ha nincs egyetlen tányér, kanál, illetve mosógép meg a több, akkor nem fogjátok élvezni, főleg pénz nélkül.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazából egy konyhát majdnem fel tudok szerelni,mert az előző kapcsolatomban volt eljegyzés és onnan minden megmaradt nekem,úgyhogy csak a mosógép lenne bajos + evőeszközt,lábast ill. tepsit kell venni de abból is van hőállóm.
2010. aug. 25. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!