Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám vele megértetni, hogy még túl korai az összeköltözés?
Chaten ismerkedtünk meg, amit sok hónap MSN-ezés követett. Aztán lassan eljött a tali, ami nagyszerű volt, utána még több tali, aztán kapcsolat lett belőle. A kapcsolat tart 4 hónapja. Nem egy városban élünk, sőt elég messze egymástól, mert Ő Budapesten, én egy osztrák határ széli kisvárosban. Kitalálta, hogy költözzünk össze, de én ezt túl korainak tartom, mondtam is neki. De Ő valahogy nem hajlandó megérteni, mindig azt mondja, hogy akkor nem lenne gond a távolsággal stb.
Eltökélte, hogy nemsokára felköltözök hozzá...
Mit tehetek én még itt, hogy megértse: még korai? Elhagyni nem fogom, nagyon-nagyon szeretem!
Én lány vagyok, 19 éves, a srác pedig 22.
"mondd meg neki, h ebben a korban még nem összeköltözni kell, hanem szórakozni, utazgatni, stb."
Ezt pontosan így is van, mondtam Neki is, de akkor meg azzal jött, hogy utazgatni együtt is tudunk, a szórakozásom meg akkor sem lesz behatárolva, ha Vele élek, főleg, hogy ott több is a lehetőség rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!