Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 3 éve vagyunk idén együtt. Mindketten most készülünk egyetemre, de a szüleim szerint korai lenne 18-19 évesen (párom 21) összeköltözni. Szerintetek igazuk van, vagy mivel tudnám őket az ellenkezőjéről meggyőzni?
Amint elmúltál 18 nincs köze hozzá a szüleidnek, ha el tudod magad tartani.
Amúgy meg az ősöknek igazuk van. Legalább az első egyetemi év végét megvárnám.
Most mivel lenne jobb egy albérlet vadidegen lányokkal együtt? Semmivel!
Inkább menjetek ketten albérletbe együtt. Ha ismerik a szüleid a párodat, tudják, hogy felelősségteljesek vagytok, akkor nem értem, hogy miért nem bíznak meg bennetek!
Vágjatok bele, és majd kiderül, kinek volt igaza.
Lehet, hogy nagyon jól együtt tudtok élni, és így magasabb szintre emelkedik a kapcsolat, de az is előfordulhat, hogy nem tudtok együtt élni, de legalább kiderül, és nem csesztek el rá még 3 évet.
Én belevágnék.
22/N
Tisztázzuk: ugyanabba a városba készültök egyetemre, ahol egyébként is laktok (pl. Bp->Bp), vagy úgyis el kell költöznöd (pl. vidéki kisvárosból nagyvárosba)?
Utóbbinál szerintem nincs azzal gond, ha a barátoddal egy helyre költöztök, sőt.
Viszont ha tök felesleges a költözködés, mert nem mentek más városba, akkor kissé hülyeségnek tartom. Nem a kapcsolat miatt, hanem mert tisztán pénzkidobás az egész, gondolom rendes kereset nélkül (kétlem, hogy bárhol lenne olyan diákmunka, amivel össze lehet szedni egy rendes "felnőtt" megélhetés árát, főleg, ha az ember nem csak alibi szakra jár egyetemre). Ha nem családalapítási célból (úgy értem: pár éven belül házasság, gyerek) akartok ugyanabban a városban máshova költözni, akkor megértem a szüleidet, hogy korainak tartják (pláne, hogy gondolom, akkor ők fognak továbbra is eltartani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!