Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párommal 3 éve vagyunk idén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal 3 éve vagyunk idén együtt. Mindketten most készülünk egyetemre, de a szüleim szerint korai lenne 18-19 évesen (párom 21) összeköltözni. Szerintetek igazuk van, vagy mivel tudnám őket az ellenkezőjéről meggyőzni?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk nagyon stabil, nem elvakult szerelem. Biztosak vagyunk a kapcsolatunkban, a pénzügyeket is megoldanánk, csak a szüleim( làny vagyok) nagyon ellenkezőek. Nem tudom, ez normális-e, mert ismerik régóta a párom, ő is rendes, egyetemre készül. Szeretnék velük megegyezni, vagy hogy elfogadják ezt, de nem tudom, hogyan kéne.

#egyetem #összeköltözés középiskola után
2018. jún. 28. 16:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom miért olyan ördögtől való dolog ez.. Az egyetemisták nagy része albérletben lakik, vadidegen diákokkal, és legtöbbjüknek a szülők fizetik az albérletet... Miért ne lakhatna akkor a két fiatal együtt? Szerencsére a mi szüleink nem voltak ilyen konzervatívak, így mi is összeköltöztünk érettségi után. Az idő minket igazolt, azóta össze is házasodtunk. Egyébként meg mi van ha szakítanak? Akkor keresnek másik albérletet vagy hazaköltöznek.
2018. júl. 1. 18:35
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mi van ha szakítanak?Hàt akinek mindegy, hogy hàny pasival cuccol össze majd költözik szét akkor semmi...
2018. júl. 1. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!