Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai az összeköltözés?
Miért?
Nekünk nem az az “élet” hogy bulizunk és így tovább . Hanem az hogy együtt lehetünk. Nem tervezek egyetemre menni tehát ..
Miután felnőttek vagytok mindketten, felesleges azon aggódni, hogy ki mit fog szólni, ez a ti döntésetek.
Azért valamit hozzáfűznék ehhez: " már egyikünk se akar massal lenni"
Bár ritkán van rá példa, hidd el, nagyon nagy a valószínűsége, hogy nem ez lesz életetek egyetlen kapcsolata. Én is ilyen fiatalon költöztem össze az első nagy szerelmemmel, együtt is éltünk nyolc évig, de mindketten nagyon éretlenek voltunk, mikor összeköltöztünk, tulajdonképpen egymás mellett nőttünk fel. De hiába a sok együtt töltött év, valahogy teljesen elhidegültünk. Hidd el, 18 évesen még egészen másként látod az életet, mint 28 évesen.
Ettől függetlenül minden jót kívánok nektek!
"Nem tervezek egyetemre menni tehát .." - és mit tervezel? Érettségid van vagy valami normális szakmád? Mert ha nem tanulsz, akkor valami normális munka kellene, hogy az albérletet, a rezsit, az ételt és az egyéb kiadásokat fedezni tudjátok. Tisztában vagy vele, hogy kb. mekkora összegre van szükségetek ahhoz, hogy megéljetek?
Nem kötekedni akarok, csak picit szembesíteni azzal, hogy 18 évesen saját lábra állni nem egyszerű történet. Nem lehetetlen, de nem egyszerű. Plusz ahogy látom, mindenkinek első kapcsolat, az meg általában borzasztó bizonytalan.
Végső konklúzió: igen, korai az összeköltözés.
1 éve hogy tegyük le a pénzt mind ketten hogy ez megvalosuljon! Jelenleg annyi pénzünk van amibe kitudjuk fizetni az előleget és az első fizetésig kihuzzok!! A másik dolog azt hiszed egyetem nélkül nem lehet meglenni?:))
Dolgoznánk mindketten. És van az a szó hogy közöskassza! Mi rég azon vagyunk .
Nem értem miért olyan fura ha 2 ember szereti egymást úgy igazán ? És nem jár félre,mint a mostani emberek !!! Szerencsére sok olyan ismerősöm van akik tizenevesen ismerkedtek meg és ma mára házasok . Nem értem miert kell valaki rosszindulatú legyen ? Ha nehéz is lesz az a mi problémánk ! Mi küzdünk meg vele és nem más
Mit számít, hogy mit fognak mondani?
A ti életetek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!