Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek korai az összekölt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai az összeköltözés?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, télen töltöm a 19-et. A párommal 2 és fel éve vagyunk együtt ! Vannak veszekedések ,hisztik (részemről) de amúgy nagyon jó kapcsolt ,sok mindenen mentünk keresztül,sok mindent megeltunk. Nagyon szeretjük egymást első perctől fogva és a szerelem meg most sem múlt el. Első hónapok óta együtt terveztük a jövőnket mert már egyikünk se akar massal lenni. És most szeptemberben össze fogunk költözni. És hat az igazat megvallva nagyon felek a családom reakciójától ,pedig mióta együtt vagyunk ezt várom és alig várom tényleg végre megtörténjen de felek mit fognak mondani hogy már 18 évesen el költözöm. A párom 21 éves

#kapcsolat #összeköltőzés
2018. júl. 17. 21:46
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A mienk ! Csak sajnos én olyan vagyok hogy nagyon szeretek megfelelni mindenkinek ! És nagyon rosszul tud esni a “kritika” ,ezek is nagyon elkeseritettek...
2018. júl. 17. 22:16
 12/23 A kérdező kommentje:
És amúgy is azért is szeretnénk összekoltozni mert 70 km távolság van köztünk
2018. júl. 17. 22:17
 13/23 anonim ***** válasza:
1es vagyok. Én nem is azt mondtam, hogy a bulizni kell orrba szájba. De az igen is kell egy ilyen idős fiatalnak, hogy megismerjen másokat, esetleg más kultúrát,szélesebb legyen a látóköre. Én 15 évesen jöttem össze életem első szerelmével, összeköltözős, házasságos és 2 lány gyerekes tervekkel. Mondjuk mi tanultunk, így 22 éves voltam, mikor összeköltöztünk. 2 hetet bírtunk ki, és vége lett a 7 éves kapcsolatnak. És igen, ha nem tanultam volna tovább, nem ismertem volna meg sok embert, nem buliztam volna (mert elmentem párszor annak ellenére, hogy volt barátom)bizony nagyon megbántam volna.. De te tudod, a te életed, véleményre voltál kíváncsi,megkaptad :)
2018. júl. 17. 22:18
 14/23 anonim ***** válasza:

"És nagyon rosszul tud esni a “kritika” ,ezek is nagyon elkeseritettek..."

ÜDV A FELNŐTT ÉLETBEN, KISLÁNY, AMIRE ANNYIRA VÁGYSZ!

Na erről beszélünk, ezért korai még neked ez az egész, mert egy éretlen kis fruska vagy! Ráadásul makacs és önfejű is! Sok sikert!

2018. júl. 17. 22:20
 15/23 A kérdező kommentje:
De én más vagyok és a párom is! Mind ketten ritkán bulizunk és nem azért mert ilyen unalmasak vagyunk de nem vagyunk oda annyira érte . Én 15-16 évesen bele csöppentem egy olyan társaságba ahol minden hétvége arról szólt hogy részeg voltam és buliba jartam ! Nem vagyok büszke ra épp ezert mondom el! És nekem elég volt az az idő hogy megunjam ezt! Jobb ha a barátokkal iszogatunk vagy nekem jobb ha a baratommal lehetek! Nekünk ez jelenti a mindent ,mikor ott vagyunk egymásnak ! Én örülök hogs ilyen embert adott a sors és ha végül szét is válnak útjaink akkor az úgy kellett történjen! De amíg mind ketten úgy látjuk a jövőnket és együtt tervezzük akkor miért ne próbálnánk megvalósítani ?
2018. júl. 17. 22:23
 16/23 anonim ***** válasza:

Eldöntenéd végre, hogy A) nem érdekel mások véleménye vagy B) rosszul viseled a kritikát?

Csak mert a kettő ellent mond egymásnak, de te hol egyiket, hol másikat mondod.

2018. júl. 17. 22:25
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha én lennék az anyukád, és így ezeket elmondanád, azt mondanám menjél. De nem üríteném ki a szobád, mert - bár te még nem látod - de minden mondatot garantálja, hogy max pár hónap és mész haza.
2018. júl. 18. 06:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Ez teljesen rajtatok áll. Lehet életetek végéig együtt lesztek, lehet 3 hónap múlva kést dobáltok egymás hátába. Az együttéléssel dől el minden, hogy megy-e vagy sem. Próbáld meg, de azért a szüleiddel maradj jó kapcsolatban, jó ha van hova menekülni, ha nem jól sülnek el a dolgok.
2018. júl. 18. 06:28
 19/23 anonim ***** válasza:

"Vannak veszekedések ,hisztik (részemről) de amúgy nagyon jó kapcsolt ,sok mindenen mentünk keresztül,sok mindent megeltunk." - mindezt 18 évesen? 2-szer ennyi idősen is gáz így élni.

nagyon korai az összeköltözés.

2018. júl. 18. 06:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
70km-re éltek egymástól, de már közös a kassza :D vicces
2018. júl. 18. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!