Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai összeköltözni fél év után, ha a párom még nem mutatott be a szüleinek? Vagy ez lényegtelen?
Most az a papíros mit változtat ezen? Még szarabb is úgy, mert több lesz a szopás váláskor.
#3 ja, ha válni készülsz, akkor igazad van. Azt hittem, szeretik egymást, és együtt akarnak családot alapítani. Ha válni készültök, akkor nem korai, sőt, mihamarabb, hogy mihamarabb válhassatok is.
sokat küzdöttek a házasság ellenesek, hogy legyen bejegyzett élettársi kapcsolat - ami ugyan az papíros szempontból :)
Az esküvőhöz szerintem kevesebb köze van, de sok véleményre kíváncsi vagyok, ki hogy gondolja :)
Azt lehagytam hogy ő 26/N és 24/F
Mindkettőnknek van munkahelye, én egyedül lakom pesten, ő kicsit kintebbről jár be és a szüleinél van
4
Bejegyzett élettársi kapcsolatot két nagykorú (18 év feletti), azonos nemű személy köthet.
4-es, ostobaságokat beszélsz, de mindegy.
Kérdező, mi fél év távkapcsolat után költöztünk össze.
Lassan kilenc hónapja együtt élünk, és nem bántuk meg - egyelőre.
Sokat beszélgetünk, bármi probléma van, azonnal megvitatjuk, nem homokba dugjuk a fejünket, szeretkezünk, elmászkálunk erre-arra.
Nekünk jó így, más vmnye nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!