Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mikor költöztetek össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor költöztetek össze a parotokkal? Mi az amit túl korainak tartotok? Mikortol nem korai?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez mindenkinél más, azért kérdezem.
2020. jún. 10. 08:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%

Ha van hová lelépned, akkor nincs olyan, hogy korai.

Az más, ha ezért fel/el kell adnod a lakásodat. Na úgy már necces, és ÉN, ÚGY, már nem mennék senkihez, mert ha szétmegyünk, akkor nincs menedékem.

SOK ember ezzel bafa el!

2020. jún. 10. 08:40
 2/18 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam ha van hova visszamenned.
2020. jún. 10. 08:41
 3/18 anonim ***** válasza:
68%
Akkor bármikor.
2020. jún. 10. 08:45
 4/18 anonim ***** válasza:
59%
Megismerkedtünk 3 hét után összeköltöztünk 2 év múlva eladta a házát én is az enyémet és közösen vettünk egy nagyobbat.Akkor mindenki azt mondta hogy korai ennek már 15 éve azóta is együtt.
2020. jún. 10. 09:00
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
1 évet várnék, de minimum egy fél évet
2020. jún. 10. 09:11
 6/18 anonim ***** válasza:
30%

3 honap utan vetette fel, de mivel van ket kisgyerekem, meg kertem fel ev ismerkedest. Ebben voltak kozos hosszu hetvegek es egy nyaralas. Szoval 9honap mulva osszekoltoztunk es ennek mar 5eve, tokeletesen mukodik.

Nalunk pont az dobott a dolgon h nem volt hova visszamennunk, igy ereztuk mindketten a tetjet, sokat valtoztunk jo iranyba h csiszolodjunk, hogy mukodjon. Kerte is h ne legyen B tervem vagy ha igen, abban o is szerepeljen.

Ha tudod h nem gaz, max hazakoltozok, lehet mas egy vita vegkimenetele mintha ott a kenyszer h ezt kozosen kell megoldanunk. Szerintem.

2020. jún. 10. 09:28
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

Annyira nem számít az idő!

Az előző párommal 7 év után szakítottam, soha meg sem fordult a fejemben, hogy összeköltözzünk, a mostanival 9 hónap után, de csak mert akkor született meg az első gyerekünk.

Egyik barátnőm 1 hét után költözött a párjához, 6 éve boldogan élnek

2020. jún. 10. 10:03
 8/18 anonim ***** válasza:
10%
Első találkozástól számitva 1 hónapra. 3 éve együtt.
2020. jún. 10. 10:15
 9/18 anonim ***** válasza:
23%
3 hónap után, de már előtte is többet voltam nála, mint otthon. 4 éve élünk együtt.
2020. jún. 10. 10:15
 10/18 A kérdező kommentje:
Hogy lehet hogy akik hamar osszekoltoztek nem lett belőle probléma? Pedig ettől nagyon sokan óva intenek. Nem nagyobb az esély rá hogy így hamar egymásra unhattok?
2020. jún. 10. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!