Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor költöztetek össze a parotokkal? Mi az amit túl korainak tartotok? Mikortol nem korai?
Ha van hová lelépned, akkor nincs olyan, hogy korai.
Az más, ha ezért fel/el kell adnod a lakásodat. Na úgy már necces, és ÉN, ÚGY, már nem mennék senkihez, mert ha szétmegyünk, akkor nincs menedékem.
SOK ember ezzel bafa el!
3 honap utan vetette fel, de mivel van ket kisgyerekem, meg kertem fel ev ismerkedest. Ebben voltak kozos hosszu hetvegek es egy nyaralas. Szoval 9honap mulva osszekoltoztunk es ennek mar 5eve, tokeletesen mukodik.
Nalunk pont az dobott a dolgon h nem volt hova visszamennunk, igy ereztuk mindketten a tetjet, sokat valtoztunk jo iranyba h csiszolodjunk, hogy mukodjon. Kerte is h ne legyen B tervem vagy ha igen, abban o is szerepeljen.
Ha tudod h nem gaz, max hazakoltozok, lehet mas egy vita vegkimenetele mintha ott a kenyszer h ezt kozosen kell megoldanunk. Szerintem.
Annyira nem számít az idő!
Az előző párommal 7 év után szakítottam, soha meg sem fordult a fejemben, hogy összeköltözzünk, a mostanival 9 hónap után, de csak mert akkor született meg az első gyerekünk.
Egyik barátnőm 1 hét után költözött a párjához, 6 éve boldogan élnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!