Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor költöztetek össze a parotokkal? Mi az amit túl
korainak tartotok? Mikortol nem korai?
4 hónap után összeköltöztünk. Egyszerűen mindketten éreztük, hogy ezt meg kell tennünk és jó lesz. 4,5 éve vagyunk együtt, 4 éve együtt lakunk, ráadásul mindketten itthonról dolgozunk. Soha nem volt semmi probléma kettőnk között. Szerintem ezt mindenki érzi, hogy mikor érdemes összeköltözni a másikkal, nincs olyan, hogy korai meg nem korai. Mindenki más és minden kapcsolat más.
2020. jún. 10. 10:35
4-es vagyok.Nem untuk meg egymást szeretjük egymás társaságát.Igy a nagy szerelemben hamar kiismertük egymás rossz szokásait és a kevésbé szép oldalát összecsiszolódtunk.De sem ez sem pedig az eltelt idő nem garancia arra hogy tudtok majd együtt élni viszont ha vársz egy kicsit jobban megismered nagyobb a valószinűsége hogy működni fog.Ami fontosabb szerintem az egymáshoz való alkalmazkodás a kompromisszum és az hogy minden felmerülő problémát meg tudjatok beszélni.
2020. jún. 10. 10:41
1,5 év után, az esküvőnket követően. 😊 17 éve.
2020. jún. 10. 11:13
1 hét után, ez volt egy éve. Azóta már a házasságot és a gyereket tervezzük. Mi nem Magyarországon lakunk és a párom nem magyar. Valószínűleg ez is sokat dobott azon, hogy 1 hét után összeköltözzünk
2020. jún. 10. 11:55
A tök egyértelmű vörös zászlókat azért ki kell zárni. Legalább egy fél év kell, hogy ennyire megismerd a másikat. Jó pár embert ismerek akik naívan azt hitték 2 hét után, hogy életük szerelmét ismerték meg, további pár hét múlva meg már költöztek is szét. Értem, hogy vannak itt szerencsésebb sztorik amikor nem volt óriási összeférhetetlenség (vagy belenyugodtak egy szar kapcsolatba) de nem ez a jellemző. Én annyira semmi értelmét nem látom egy ismeretlennel összeköltözni. Az esetek nagy részében nem fog működni. Nagyon kevés ember van a világon akivel összeillesz. Ez akkor sem lesz másképp ha összeköltözöl valakivel, nagy valószínűséggel nem fog működni. Ezért kell legalább a nagyon alapvető ellentétek létét kizárni mielőtt pénzt meg energiát ölsz egy költözésbe. Gondoljon csak bele mindenki, hogy mekkora katasztrófa lett volna ha a nagy szerelem közepette 1 hónap után összeköltözik bármelyik rövidebb kapcsolatában.
2020. jún. 10. 12:54
16/18 A kérdező kommentje:
Milyen gondok jöhetnek elő összeköltözéskor?
Az 1. évfordulónk előtt pàr nappal költöztünk össze. Amúgy 10 éve vagyunk együtt.:) Szàmomra akkor lett volna korai, ha még lànykérés se lett volna előbb. Szimpla pàrkapcsolatban nem költöztem volna össze. De az eljegyzés màr 2,5 hónap utàn megvolt, az anyagi körülményeink miatt viszont vàrnunk kellett az összeköltözéssel, amíg befejeztük a sulit és munkàt talàltunk. 34/N
2020. jún. 10. 18:24
Szerintem minden kapcsolatnak megvan a maga tempója és nincs jó vagy rossz megoldás. Mi 3,5 év után költöztünk össze - tipikusan az a fajta pár vagyunk, akik sokat várnak az összeköltözéssel, utána viszont szinte minden egyből: lánykérés hónapokon belül, esküvő utána nem sokkal, stb. Ettől függetlenül nem mondanám, hogy ez a 'jó' megoldás, szerintem teljesen elfogadható az is, ha valaki 2 hónap után összeköltözik.
Annyi előnye volt annak, hogy ennyit vártuk, hogy egyáltalán nem voltak összezördülések amíg összeszoktunk. Van olyan ismerősöm, aki ezt nem hiszi el, pedig elég egyszerű: ha már évek óta együtt vagy valakivel, általában előre tudod a reakcióját, és így elkerülhetők a surlódások. De azt is megértem, ha valaki azért akar hamar összeköltözni, hogy előre kiderüljön, működik-e hosszú távon.
Egymás "megunásától" felesleges félni - akkor ennyi erővel az összes házaspár megunja egymást? Én inkább az előnyét látom, könyebben lehet időt szánni egymásra.
2020. jún. 11. 17:27
Kapcsolódó kérdések: