Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai volt az összeköltözés?
Figyelt kérdés
3 és fél hónapja vagyunk együtt.
Távolabb laktunk egymástól, ezért az elejen heti 1-2napot találkoztunk.
Utana meg mar heti 3, max 4 napot voltunk egyutt nalunk.
3honap utan pedig összeköltöztünk.
Korai? Megfogom bánni?
Eddig jól elvagyunk,de két het az nem sok idő még.
Nekem o az első akivel rendesen összeköltöztem.
Neki nem en vagyok az első már.
En 22L, o 25F
2019. okt. 7. 16:04
1/5 anonim válasza:
Majd meglátod, ez csak tőletek függ, mi nem tudjuk megmondani mennyire illetek össze ilyen téren. A lényeg, hogy ne stresszelj ezen, nincs értelme.
Én szemely szerint nem tartom korainak, legalabb mihamarabb kiismeritek egymást :)
2/5 anonim válasza:
22 évesen, első élettárs, alig 4 hónap után?
IGEN!
3/5 anonim válasza:
Másfél hónap után költöztünk össze. Ennek 4 éve. Most várjuk az első babát
4/5 anonim válasza:
Én két hete ismertem, amikor összeköltöztünk. 21 voltam akkor. Voltak persze korábbi próbálkozásaim kapcsolattal, de nem sok, összeköltözésről meg szó sem volt egyyikben sem. Aztán mégis összeházasodtunk és babát várunk. Nem ettől függ. Sőt, egyébként szerintem abból a szempontból jobb is, hogy eleve így ismeritek meg egymást, nincsenek előzetes elképzeléseitek arról, milyen lesz majd a másik, úgy alakítjátok ki a szabályaitokat és szokásaitokat, ahogy menet közben alakul, és nem egy kész emberhez kell fixen alkalmazkodni vagy megváltoztatni. Nálunk legalábbis ez volt a helyzet.
5/5 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Mi rosszat írtam???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!