Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Betegség miatt elküldtek. Fül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegség miatt elküldtek. Fül orr gégészetre kértem időpontot,mára kaptam is magánba. A barátom azt mondta,hogy úgy segít,hogy kifizeti a 22 ezret itthon meg is beszéltük. Erre mikor fizetni kellett nézett rám,hogy virítsam a lóvét. Szóljak érte?

Figyelt kérdés
Itthon meg is beszéltük,de volt egy olyan égi sugallatom,hogy végül mégis én fogok fizetni,holott itthon még ő ajánlotta fel,hogy akkor mivel jelenleg nincs bevételem,ezt átvállalja. Azt hittem a fene megesz hazafele,és még neki állt feljebb,hogy miért nem állok szóba vele. Annyira ki kívánkozik belőlem..de nem akarok veszekedést, viszont valahogy ezt jeleznem kellene,hogy azért ez elég aljas húzás volt. Soha nem kellett semmit fizetnie helyettem, sőt volt olyan,hogy Mekibe is én fizettem egy csomószor... de soha nem csináltam ezt vele. Hogy lehet ennyire tahó?
ma 14:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Minek vagy egy csóró, ruppótlan, senkivel?
ma 14:17
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Bizony jelezned kell. Hogy jó, hogy készültél te is pénzzel annak ellenére, hogy ő ajánlotta a fizetést, mert nagy bajban lettél volna.
ma 14:20
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Jelezd azzal, hogy az anyjába küldöd!
ma 14:22
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Ha felajánlotta, egyértelműen neki kellett volna fizetnie. Én egy ilyen után lehet hogy szakítanék is. Mert hogy is lehetne egy ilyen "férfira" számítani később?
ma 14:24
 5/13 A kérdező kommentje:
Pont ez fordult meg nekem is a fejemben utolsó...Akkor a szava csak ennyit ér? Ha megkérem,hogy tegye tisztába a gyereket, rámondja,hogy megcsinálja a baba meg majd nem győz sírni...és még csak az lesz a legkisebb gondja..
ma 14:34
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Hidd el, ha felhozod, még kimagyarázza, hogy azt várta, mikor kéred el a pénzt, mert ő oda akarta ám adni. Aha. Rosszabb lesz ez később. Nem lehet rá számítani!!
ma 14:49
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
A legnagyobb baj, hogy a kommunikáció köztetek nulla. Egy hatalmas nagy nulla.
ma 14:49
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Jézusom, gyere le!!! Született közös gyereketek??? Komolyan???

Nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz helyzetbe jutottál. Én is látom úton-útfélen, hogy a férfiak egyre jobban felelőtlenek és szinte mindig mindenért a nő RÁFIZET/RÁFÁZIK - szó szerint...

Valamiért ez szinte általános tendencia lett. Mintha ők nagyon elkényelmesedtek volna. Mindig ilyen volt a párod? Gyerek előtt is? Biztos?!

ma 14:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Hála Istennek nincs gyerekünk,de ilyentől senkinek se legyen.
ma 15:04
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Nincs közös gyerek? Az 5-ös hozzászólásban kié a kicsi?
ma 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!