Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Több hónapja megszerzett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több hónapja megszerzett egy tanfolyami képesítést az eredeti szakmája mellé,amivel tök jól kereshetne,mégsem helyezkedik el benne,helyette itthon lébecol. De miért??

Figyelt kérdés
Évek óta ugyan abban a posványban kell élni, az én fizetésem nem elég,hogy új bútorokat vegyünk, újítsuk a házat, vagy bármi szépet varázsoljunk benne/ rajta. Épp a jobb kereset reményében csinálta meg a tanfolyami végzettséget, ennek ellenére cseszik elhelyezkedni benne. Inkább elnézi,hogy egy ezer éves nyitott polcon kint a konyhában porosodik minden, a padló ramaty, stb. Nem merem még a legjobb barátnőmet sem elhívni, annyira szégyenlem. Hiába van rend,meg minden akkor is egy öreg, dohos szuttyadék az egész. A barátom háza ugyan,de tettem már bele anyagilag is (minden téren), viszont egy fizetésből hiába akarok varázsolni,ráadásul ha ne adj isten szétmegyünk egyszer nekem is kell,hogy legyen tartalékom,nem tudok ebbe mindent beleáldozni. Ő miért nem akar tenni az ellen,hogy ne ilyen gusztustalan körülmények között kelljen élni? Minek dobott ki 300 ezer Ft-ot az ablakon, ha azt költhettük volna ennyi erővel mondjuk a padlóra, vagy bármi másra is a házban? Ennyire nem motiválja semmi,vagy jó neki ez a langyos kaki? Más férfi azon lenne minden erejével,hogy ha valakivel össze akarja kötni az életét, mindent megtegyen,hogy a nő vele maradjon,és neki is jó legyen a komfortérzete. Ehelyett,ő tudva tudja,hogy undorodom az egésztől mégsem tesz semmit. Ráadásul állandóan fáradtságra hivatkozva esze ágában sincsen a pötyögés után a házkörül bármit is elvégezni.
aug. 23. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Én mondjuk gusztustalan körülmények közé be se költöztem volna!!
aug. 23. 13:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Eleinte, hittem abban, hogy jobb lehet, mert én is mondtam neki,hogy szívvel lélekkel mellette leszek. Próbáltam mindent beletenni, de egy idő után azt kezdtem el észrevenni,hogy tojik bele az egészbe,és az illúzióm is szertefoszlott,hogy "persze drágám majd lesz szép házunk, kocsink mindenünk". Kezdek sajnos rájönni,hogy egy link alak, ami egész életen át el fogja kísérni. Nem csilli-villi palotát akartam,hanem egy egyszerű csinos kis otthont..de nem partner benne. Még kezdetekben az ember elfogadta,hogy majd kitartó munkával lesz velemi, de sajnos nem igazán tűnik úgy,hogy ez bármikor is megvalósulna.
aug. 23. 13:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle. De nem szemrehányóan, és nem úgy, hogy neked fontos lenne egy szép otthonra költeni.

Nem is dolgozik?

Otthon lébecol, pötyög - ez mit jelent?

aug. 23. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:

"Nem merem még a legjobb barátnőmet sem elhívni, annyira szégyenlem. Hiába van rend,meg minden akkor is"

Ha rend van és tisztaság, akkor mit szégyellsz?

aug. 23. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem volt ez már korábban?
aug. 23. 15:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Rettenetesen csúnya a házházbelső, a falak repedezettek, büdös van,hiába szellőztetünk, a padló köve némely helyen törött, szóval olyan abszolút leélt házbelsőre kell gondolni. Nagyon nem szívesen lakom itt, de meg is beszéltem vele most délután,hogy amennyiben nem hajlandó tenni, akkor hozzon ide egy vén satrafát, akinek ez is jó. A ház korához pont passzolna egy vén banya is a mesékből a kapuba.
aug. 23. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Abbol hogy hiába szellőztetsz és büdös van, arra következtetek hogy valyogházban laktok. Az a vizesedestol es a rossz anyaghasznalattol büdös. Ha normálisan szeretnéd megcsinálni akkor a külső vízelvezetés megoldása az első dolog. Aztán a nem oda illő anyagok eltávolítása (cementes vakolat, diszperziós falfesték, betonozás) és utána johet a tapasztás meszelés hajópadlózás. Egyből eltűnik a szag. És ez sok sok pénz. De ne okj bele megtöbbet látszat megoldásokra. Pl uj keramia burkolat stb
aug. 23. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a kérdező helyében egy ilyen igénytelen alak mellett biztis egy fillért sem költenék más házára!
aug. 23. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon nem szívesen lakom itt, de meg is beszéltem vele most délután,hogy amennyiben nem hajlandó tenni, akkor hozzon ide egy vén satrafát, akinek ez is jó."

Magyarul - jelezted, hogy pár nap múlva elköltözöl.

aug. 24. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!