Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eredeti Tudor óra megteszi Rolex helyett a mai nőknél?
Mennyit adna hozzá az SMV -mhez?
A Tudorról úgy tudom, a Rolex kistestvére, tehát ugyanaz a cég meg gondolom az alkatrészek is hasonló minőségűek.. viszont olcsóbban/könnyebben hozzáférhető.
Nem feltétlenül, mert a státusz szimbólum óráknál van nehany brand(pl Rolex, Patek) amibe bele vannak buzulva olyan laikusok akiknek ez a "státusz" annyira fontos. Ez olyan mint pl GWM körökben hogy az a menő ruha amire minél nagyobban rászarják h Gucci.
Ezek a nők többnyire nem értenek az orakhoz be van nekik akadva néhány márkához hogy ez "gazdag meg státusz".
Ha egy nőt tényleg érdeklik az órák és szereti őket akkor egy jóval olcsóbb is tetszhet neki, ha jó ízléssel választasz.
Én pl érzelmi okból a nagypapám és apukám kb 50-60 éves Atlanticját hordom, ami egy klasszikus elegáns de visszafogott svájci és így is többször megdícsérték lányok hogy milyen szép. Pedig nem vagyok egy GWM.
Igazából észre sem veszem, ha nem valami óriási ortopéd darab, ami a fél kaját eltakarja.
Ezeket a márkákat fel sem ismerem... Mondjuk a 3-as által leírt példa jobban érdekelne, mert ott látszik, hogy annak az órának eszmei értéke van.
7) jogos, nem volt szép cliffhangerrel zárnom.
Ha jól emlékszem, nettó 280-at sikerült volna kicsicskítani belőlük, de végül nem őt vették fel. Pedig úgy 2 hónap alatt be is hozta volna az árát az óra, ha addig levegőn él a híd alatt.
Ah múlt nyáron volt alkalmam megfigyelni egy teremtés koronáját, amint épp elhagyja a luxi óráját a tengerben.
"Fsszom gci hallod tesa szétbsz az ideg vágod mennyibe került!???? Fszom nebssz fszom bele, más egy év alatt nem keres ennyit bszod én itt nem hagyom gecc".
Tekintve, hogy a tenger úgy 20 méter mély lehetett az öbölben, ahol a sétahajónk kikötött, sejthető volt, hogy nem sokat lehet tenni az ügy érdekében. Hátha azóta leveszi a milliós óráit, mielőtt tengerbe ugrál egy hajó emeletéről 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!