Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy eredeti Tudor óra megteszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy eredeti Tudor óra megteszi Rolex helyett a mai nőknél?

Figyelt kérdés

Mennyit adna hozzá az SMV -mhez?

A Tudorról úgy tudom, a Rolex kistestvére, tehát ugyanaz a cég meg gondolom az alkatrészek is hasonló minőségűek.. viszont olcsóbban/könnyebben hozzáférhető.

2023. júl. 19. 14:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen mélynyomorból más hátán kivakarózni akaró félroma, tanulatlan lányoknál az a stiló egyedül, hogy az órákat, az autókat, meg ezeket a férfi ridikülöket nézegetik.
2023. júl. 19. 16:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nők közül a mindenkori villantós órád kizárólag azokat a fogatlan cigányasszonyokat érdekli, akik a tömegben lelopnák rólad.
2023. júl. 19. 16:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is más kanoknál lehet felvágni ezzel. Én pl nőként a női LV táskákat veszem észre, férfiakon nem nézek márkákat. Most tudtam meg, hogy létezik ez az óra márka.
2023. júl. 19. 17:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

No kérlek. Van az a nagyon szűk női réteg, aki sasszemmel kiszúrja az óramárkádat, fejből tudja az autód pontos listaárát extrák alapján és csukott szemmel eltalálja a bor árát az étteremben. De ha valakiket nem tudsz önmagában ezekkel vakítani, na azok pont ők. Akiről süt, hogy amúgy kispályás lúzerek, akik kimondottan csajozáshoz szerzik be a státuszszimbólumaikat, azoknak semmi közük nem lesz ezekhez a körökhöz, nagyon nem egy ligában játszotok.

Mindenki más meg letojja az óramárkákat.

2023. júl. 19. 17:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
K.urvára lesz.arom, ki milyen órát hord.
2023. júl. 19. 17:42
 16/21 anonim ***** válasza:
82%

Esetedben nem számít (egyébként sem).

Indoklás: incel vagy. (Csak ők írnak ki ilyen hülye kérdéseket.)

2023. júl. 20. 08:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Minimum toronyora láncostu
2023. júl. 20. 10:18
 18/21 A kérdező kommentje:

Hopsz, nincs igen a válaszok között

A kérdés lényege, hogy egy kamu rolex többet ér, mint egy újonnan vásárolt Tudor.

2023. júl. 20. 21:26
 19/21 A kérdező kommentje:
.. A nők szemében
2023. júl. 20. 21:26
 20/21 anonim ***** válasza:
"A nők" - Az összes egyforma, ugye?
aug. 23. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!