Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akiknek a párja a hét minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek a párja a hét minden napján nagyon sokat dolgozik ők mivel foglalják el magukat?

Figyelt kérdés
A párom 1éve indított egy vállalkozást ami nagyon jól megy viszont nagyon sokat kell dolgoznia. Viszont én sokszor nem tudok mit kezdeni magammal mert tanulok az egyetemre találkozók a barátnőimmel viszont ez nem tölti ki közel sem azt az időt amíg ő mást csinál. Mit szoktatok csinálni ilyen esetben? 20N

2022. okt. 20. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
#8 Akkor épp itt az ideje, hogy kicsit magaddal is foglalkozz. Úgy értem, lényegében gyerekként jöttetek össze, és mivel sok időt töltöttetek együtt, úgy tűnik, soha nem fedezted fel, hogy mi az, ami a saját, "önálló" hobbid. Meg tudom érteni, hogy még nem találtál olyan elfoglaltságot, ami teljesen lekötne, de szerintem próbálkozz tovább a keresgéléssel. Páran már írtak ötleteket, pl. filmezés, olvasás, rajzolás, festés, fotózás, főzés, sütés, zenehallgatás vagy zenélés, gaming, sport, kertészkedés, nyelvtanulás, stb. Illetve nem tudom, milyen szakra jársz az egyetemen, de én most, pályakezdőként bánom igazán, hogy nem kezdtem el az egyetem alatt olyan kiegészítő képzéseket megcsinálni, amiknek nem volt előfeltétele a diploma. Vagy akár dolgozhatsz is, ha annyira unatkozol, egy kis plusz pénz sosem árt.
2022. okt. 20. 18:05
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

Napi nyolc óra munka plusz másodmunkák mellett soha nem unatkozom...Otthon vár a bevásárlás, főzés, mosogatás, hétvégén takarítás és teregetés, aztán, ha van idő, kedvenc könyv, kedvenc sorozat.

Reggel úgy kelek és este úgy fekszem, hogy örülök, hogy élek...

Neked is javaslok valami munkát, amiből bevételed is származik, meg nincs is időd unatkozni.

2022. okt. 20. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

Párom kamionozik, 2 hetet tölt kint, 1 hetet itthon.

Röviden dolgozom és tanulok. Most csinálom a második diplomámat...

2022. okt. 20. 20:29
 14/14 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon jó, ez én is lehetnék, csak nekem ezerszer rosszabb. Én 24 vagyok egyetem után, 9 hónapja munkanélküli, sehova nem vesznek fel, a családommal nem beszélek mert nagyon rossz emberek, párom nem volt soha az életben, és barátaim sincsenek; nem tudom hol tudnék szerezni, egyetemen se volt egy szál se. Hogy mit csinálok egész nap? Próbálok nem megőrülni de a meghalásra nem tudok nem vágyni.
2022. okt. 22. 14:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!