Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felköltöztem Pestre a párom miatt mert ő itt él, itt dolgozik. Viszont borzalmasan utálom. De nem merem neki elmondani, mit csináljak?
Gondoltam hogy ez lesz mivel én nem szeretem a nyüzsit meg a pörgést. Szerettem kisebb városban élni de a párom a munka miatt nem költözött így nekem kellett jönni én viszont nem tudom megszokni, nagyon utálom.
Programok szempontjából nagyon jó de nekem sok és élhetetlen ez a város. Tudom itt van főleg munkalehetőség de egyszerűen nem birom. A munkahely is ahova felvettek nagyon messze van.
Nem akarnám ilyen könnyen feladni és haza menni de tudom hogy később sem fogom szeretni. A párom viszont nem fogja feladni hogy ő jöjjön. Nem tudom mit csináljak..?!
És mi mit tanácsoljunk? 🤷
Meditálj, vagy nem tom...
Messze van a munkahely->lehet közelebb költözni, vagy közelebbi melót keresni.
Pontosan mi az, amit szeretsz? Mi az, hogy nyüzsi, meg pörgés? Nem értem, itt mire gondolsz? Mit kell pörögni?
Az, hogy zsúfolt egy főváros, sok az átutazó, sok ember van az utcán, a metrón, a villamoson, az teljesen okés Pesten.
Én is tizenéve vagyok Pesten hasonló okok miatt és megértelek. Ugyanúgy vagyok. Én főleg vezetni utálok itt, otthon kisvárosban kimondottan szerettem, ott ismeretlen fogalom a dugó meg nincs ennyi kaszkadőr, aki letol az útról, mert 70-es táblánál merészelsz csak 85-el menni.
Belvárosba inkább BKV-val megyek, ott meg van hogy alig férek fel, köhögnek a nyakamba, szorongatni kell a táskám a 4/6-oson, a pisi szagú aluljárók, a sok fura beállt alak, aki lejmol a forgalmasabb helyeken. Azzal együtt, hogy ez egy gyönyörű város, nekem sem való ez, nagyon hiányzik az otthonom, de hát ez van. Itt a munka és mostmár a férjem és a gyerekeim is. Meg lehet szokni.
Félreértettetek. Nem Pesten élek, de élnék, ha ott lenne lehetőség, ok, ami miatt menni kellene, hiszen mindenhol meg lehet találni a kényelmet. A sok ember miben akadályoz?
Én meg tudom pontosan fogalmazni a problémát.
A nonstop zaj az, amit nem bírnék, hogy a belváros tele van csavargókkal, drogosokkal, akik ordítanak, megtámadhatják az embert, folyamatosan a felújítások, sok a por, káros az egészségre. De ezeket el lehet kerülni. Nem a belvárosra kell asszociálni, hát van annyi része Pestnek, hogy el sem lehet mondani.
De a nagy baj az, hogy te nem mersz beszélni a pároddal. Milyen kapcsolat ez? Neked magaddal van bajod inkább, reszkető nyárfalevél vagy, önbizalomhiánnyal.
A kompromisszumos megoldásra kellene törekedni, de ahhoz ki kell nyitni a szád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!