Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Felköltöztem Pestre a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felköltöztem Pestre a párom miatt mert ő itt él, itt dolgozik. Viszont borzalmasan utálom. De nem merem neki elmondani, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Gondoltam hogy ez lesz mivel én nem szeretem a nyüzsit meg a pörgést. Szerettem kisebb városban élni de a párom a munka miatt nem költözött így nekem kellett jönni én viszont nem tudom megszokni, nagyon utálom.

Programok szempontjából nagyon jó de nekem sok és élhetetlen ez a város. Tudom itt van főleg munkalehetőség de egyszerűen nem birom. A munkahely is ahova felvettek nagyon messze van.

Nem akarnám ilyen könnyen feladni és haza menni de tudom hogy később sem fogom szeretni. A párom viszont nem fogja feladni hogy ő jöjjön. Nem tudom mit csináljak..?!

jan. 6. 07:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Ne mozdulj ki annyit a lakasbol. Biztos el tudjatok tolteni az idot otthon valahogy egymassal.

Dolgozni otthonrol is lehet.

jan. 6. 14:48
 22/25 anonim ***** válasza:
19. Akkor sajnos a kapcsolatotoknak annyi
jan. 6. 14:49
 23/25 anonim ***** válasza:
84%

"ha haza megyek ő nem jönne velem"

Te mentél, hogy vele legyél. Ő nem menne, hogy veled legyen.

Ne szenvedj, és főleg ne fölöslegesen.

Ha neki nem fontos, hogy te (is) jól érezd magad, nem éri meg a fölösleges! szenvedés.

Jobb lenne neked, ha hazamennél.

jan. 9. 10:35
 24/25 anonim ***** válasza:
74%

Ha a vidékebbre költözés nem megy, akkor szakítsatok.

Egyébként teljesen megértelek, én csak háromévet éltem benn Bp-n munka miatt, mert kényelmesebb volt, de gyűlöltem.

Máig gyűlölök akár csak 4-5 napra is menni (ott szoktunk aludni mert onnan könnyebb elérni a rokonokat - amolyan "központi bázis"). Tömeg, koldusok, kéregetők, de tavaly két férfi majdnem kirabolt fényes nappal a nyílt utcán...

jan. 10. 19:52
 25/25 A kérdező kommentje:

Na ettől én is félek, sokszor egyedül közlekedem és jönnek szembe olyan emberek akik ijesztőek. Persze tudom hülyeség mindig félni ettől, de egyedül nőként akkor is bennem van ez a félelem. És nem kezelem jól ezt a nagy tömeget sajnos szorongok tőle .

jan. 10. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!