Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Felköltöztem Pestre a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felköltöztem Pestre a párom miatt mert ő itt él, itt dolgozik. Viszont borzalmasan utálom. De nem merem neki elmondani, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Gondoltam hogy ez lesz mivel én nem szeretem a nyüzsit meg a pörgést. Szerettem kisebb városban élni de a párom a munka miatt nem költözött így nekem kellett jönni én viszont nem tudom megszokni, nagyon utálom.

Programok szempontjából nagyon jó de nekem sok és élhetetlen ez a város. Tudom itt van főleg munkalehetőség de egyszerűen nem birom. A munkahely is ahova felvettek nagyon messze van.

Nem akarnám ilyen könnyen feladni és haza menni de tudom hogy később sem fogom szeretni. A párom viszont nem fogja feladni hogy ő jöjjön. Nem tudom mit csináljak..?!

tegnapelőtt 07:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Ne mozdulj ki annyit a lakasbol. Biztos el tudjatok tolteni az idot otthon valahogy egymassal.

Dolgozni otthonrol is lehet.

tegnapelőtt 14:48
 22/22 anonim ***** válasza:
19. Akkor sajnos a kapcsolatotoknak annyi
tegnapelőtt 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!