Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen az élet Siófokon,vagy...

Milyen az élet Siófokon,vagy a környékén? Érdemes felköltözni oda?

Figyelt kérdés

dec. 28. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
volatilis
dec. 28. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, honnan.
dec. 28. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1 nagyobb autóipari multiról tudok Siófokon ( Kongsberg), amúgy szerintem munka nem sok van ott. Nyáron persze van élet, télen meg egy nagy nulla szerintem.

A Siófoktól délre eső részek meg már az igazi tolnai-somogyi táj képét mutatják. Semmilyen aprófalvak, lepusztult házak, szegénység, sivár semmi.

Nyáron persze riviéra hangulat, de ősztől megáll az idő. Inkább Székesfehérvár és a 81-es főút körüli települések a jobbak szerintem.

Polgárdi-Szabadbattyán Székesfehérvár közelsége miatt még egész jó.

dec. 28. 10:31
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
Drága.
dec. 29. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ország nagy részéhez képest biztosan jobb, most gondolok a Dél-Dunántúlra, Kelet-és Észak-Magyarországra, de Székesfehérvár-Budapest-Győr-Tatabánya-Sopron részhez mérve nem annyira jó.

Nyáron van élet, télen olyan, mint akármelyik nem Balaton-parti kisváros.

A környéke nem iparosodott, sosem volt ez szempont a Balaton közelsége, turizmus miatt. Siófokon és Tabon van 1-2 multicég, alacsony fizetésért, amúgy aprófalvak vannak a környéken.

Annyi, hogy Siófoknak a magyar néplélekben van neve, drága is minden.

dec. 29. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Munka a vendéglátásban van inkább, nyári szezonban sokat lehet keresni, így a többi évszakot is túl lehet élni.

Munkahely Fehérváron biztos van oda meg jó a közlekedés, de ez attól függ mit vállalsz. Ingatlan befektetésnek jó lehet, mert felfelé mennek az árak, pár év alatt többet érhet ott a ház, mint pl. egy tabi ház.

Amit észrevettem, hogy sok a "C" és a "pesti ember".

Siófoktól délre valóban vadvidék van, de szép dombos.

jan. 2. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!