Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Debrecenben vagy Győrben jobb...

Debrecenben vagy Győrben jobb az élet?

Figyelt kérdés
tegnap 09:00
A kérdező szavazást indított:
Debrecen
Győr
15 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Debrecenben olyan albérlet- és ingatlanárak vannak mint Budapesten. Jártam 3 évet egyetemre Debrecenbe, akkor még egész élhető város volt, az árak se voltak ennyire elszállva. Az utóbbi években többször gondolkoztam, hogy ott vállalnék munkát, de valami brutális albérletárak vannak, garzont hirdetnek 200-300 ezer forintért. A fizetésekről nem tudok nyilatkozni, de alsó hangon nettó 600-700 ezret keresni kell, hogy normál színvonalon meg tudj élni...hát kétlem hogy ennyi lenne az átlagfizetés. Nagyon sok a városban a külföldi egyébként, idén átmentem szétnézni, teljesen ledöbbentem hogy csupa arab, néger meg lepukkant c kategóriás jött szembe velem az utcán. Nagyon rossz irányba változott a város, számomra taszító volt, ahhoz képest hogy régen szerettem oda járni. Miskolcon is tanultam pár évig, illetve Nyíregyházán lakom egy jó ideje, azt kell mondjam hogy Debrecen is lesüllyedt ezeknek a városoknak a szintjére, sőt Nyíregyháza élhetőbb is, az árszínvonal és a lakosság "összetétele" szempontjából.
tegnap 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

Debrecen katasztrofális lett minden szempontból. Ingatlan árak/albérlet, alacsony bérek, dugók, lakosság.. szörnyű az egész. Tovaszállt a cívis életérzés, amit anno annyira szerettem. Ezerszer inkább Győr.

Én debreceni vagyok és jelenleg egy projekt miatt Tatabányán lakom, ez sem egy hű, de sok fokkal jobban érzem itt magam.

tegnap 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Osztom a többieket Debrecen egy sz*r város lett
tegnap 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!