Debreceniek! melyik jobb középiskola? Debrecenben a Medgyessy vagy a Szent József gimnázium?
mindkettőbe az általános tagozat érdekelne.
általánosságban a diák élet, társaság stb
(iskolaváltás)
Szia!
Hanyadikos vagy? En is most akarok iskolat valtani.:D
Amugy a medgyessy erosebb, viszont ezt csak a nyelvi osztalyra ertem. Sima tagozatra nem igazan erdemes menni. Honnan mesz at? Lehet jobb iskolaba is kerulhetnel.
Nekem a medgyessy sokkal szimpatikusabb, mivel muvesziskola, sok a program, jo a tarsasag. De csak a medgyessyrol tudok irni ebbol a szempontbol.
Nekem meg ami szoba jott az a Csokonai illetve a Svetits. Viszonta Medgyessy eddig a legszimpatikusabb szamomra, csak lehetne kicsit erosebb.
Medgyessys voltam, általános tantervű osztályban. Mindenkit felvettek egyetemre, aki jelentkezett. Én pl jogon vagyok végzős. Sok mérnök, vegyész lett az osztályból, de lett rendōr, tanár is.
A hangulat mindig jó volt, pedig nekünk nem is volt különösebben jó osztályközösségünk. Bár születtek életre szóló barátságok.
A tanári kar fiatalos, laza, de ettől nem tartom gyengének az iskolát.
A nyelvtagozatosok elég elszigeteltek voltak a mi időnkben, nem nagyon vegyületek a többiekkel.
Szerintem jó hely, nincs "versenyistálló" hangulat, de van tere a tehetségnek.
Az emelt szintű érettségimet pont a Szent József épületében írtam :) de mást nem tudok arról a suliról.
Szia!
Szintén Medgyessys vagyok, ez lesz a negyedik evem itt es az hogy gyenge lenne nagyon tanar fuggo mert szinte minden tantargybol megvan a ket veglet amikor vagy nyomatjak ezerrel vagy lazan kezelik az egeszet. A kozosseg nagyon jo,konnyen lehet baratkozni es beilleszkedni is eleg konnyu ha egy picit nyitott vagy. En csak ajanlani tudom. Ha va kerdesed nyugodtan irj:)) a masik sulirol nem tudok nyilatkozni🤷🏼♀️🙅🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!