Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapest melyik környéke a...

Budapest melyik környéke a legjobb szerintetek az alábbiak közül? (Mindennapi élet, munka, közbiztonság, bolt, közlekedés)

Figyelt kérdés

nov. 27. 15:32
A kérdező szavazást indított:
Békásmegyer
Kelenföldi lakótelep
Káposztásmegyer
Népszínház utca
Szigony utcai lakótelep
Havanna lakótelep
Gazdagréti lakótelep
Kispesti lakótelep
Kőbányai lakótelep
Pongrácz úti lakótelep
15 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Én a XIII. kerületben lakom, ez egy dinamikusan fejlődő kerület. Van belvárosi része, van kertváros, és vannak lakótelepek is. Nagyon jó az ellátás, a közlekedés, két pláza is van.
nov. 27. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
+1 szavazat a 13.ra. kopesre a belváros,mindent pikk-pakk elerek,de már mégsem a dzsumbuj.
nov. 27. 15:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Albérlet árakon meglátszik?
nov. 27. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
#3 sajnos ezt nem tudom megmondani, sajátban lakom.
nov. 27. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kelenföld nekem nagyon tetszett. Nem ismerem mindet, de az, hogy azbottani panelok nem ezek a nyomorgós 220 belmagasságú kicsi teres izék, hogy közvetlen ott az autópálya, vonat, metró, volán, villamos, van már pláza is, helyben is ott van egy normálisabb spar, pizza, meki bármi

13. kert amúgy én is ajánlom. Azért meg kell nézni, mert nagyon vegyes, és adinamikus fejlődés néha azt eredményezte, hogy raktárak, ipari épületek mellé közvetlen húztak fel lakóházakat. És azoknak a minősége...

Belváros csak akkor jó, ha nem szeretsz otthon lenni, azaz minden nap kimozdulsz valamerre, edzés buli, foglalkozások, barátok, tanfolyam bármi... csakbazt is vedd bele, hogy a belvárosban ezek is drágábbak. Edzés mindenképp, kifőzdék is. Vagy legalább egy normálisabb park mellett legyél, napsütéssel bevilágított klímás lakésban. Belvárosban olyan putri barlanglakások vannak, annyira élhetetlenül szorosra vannak építve...

Viszont tényleg, bicajjal mindenhol ott vagyok max 20p, nem kiizzadósan tekerve (kodály körönd magasságábból)

nov. 28. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Az albi árakról én sem tudok nyilatkozni sajnos a 13ban, én önkormányzati lakást berlek nagyon olcsón,de ehhez nagyon sok szűrőn és sok pályázaton át kellett mennem. De egyébként is nagyjából itt nőttem fel. Laktam a 7ben,8ban több helyen, Újpesten és itt a 13ban is többfelé. Én pl itt a Lehel tér magasságában élek,de a Béke tér felé nem mennék már,mert nekem az kiesik. Innen elerem a metrót,4-6ot,2es villamost,nekem ezek kellenek a mindennapokhoz és a munkám miatt elég sokat jövök-megyek.

Egyébként a felsoroltak közül én kelenföldre voksolnék. Közlekedés ott is jó,4es metróval bent vagy a városban pikk-pakk és egy kellemes panelos övezet,amit én szeretek. Nekem békás már túl kietlen. Népszínház utca nagyon a dzsumbuj. Én elvoltam a 7-8 kerben is,de teljesen más hangulattal jovok ide haza ,tök más az utcakép,emberek,hangulat,stb . Kőbánya is számomra kietlen. Nekem a határ az a határ út,esetleg wekerle,ami még hangulatos,de annál kiljebb nem laknek már szívesen.

Gazdagrét nálam szoszo. Az is nagyjából kellemes környék,de ott meg megfizeted,hogy a dombon laksz.

Egyébként szerintem egetrengeto különbségek nincsenek az árakban,mert a belvárosban azt fizeted meg,hogy bent vagy,egy régi,bár nagyjából felújított lakásban,ahol szétfagysz amúgy télen a hatalmas belmagasság miatt,hangos,zajos,koszos,de legalább minden ott van. Kicsit kiljebb meg pont a nyugalmat fizeted meg,jobb környéket és sok esetben azt,hogy újabb építésű lakasokrol van szó. A panelek ára sem alacsonyabb,mert azok meg még (szerintem) a legjobb eloszlással kialakított lakások,alacsony belmagasság,olcsó távfűtés,tipikus praktikus es meleg otthon. Aki panelban nőtt fel,mint pl én is,az általában szereti is a pabelokat. Én nem érzékeltem azt,hogy minden mozzanatat hallottam volna a szomszedoknak,vagy fordítva. Cserébe télen is rovidgatyaban rohangaltam a párezer forintos futesert. Utána beköltöztem a belvárosba egy 3,5 belmagasságú cirkofuteses lakasba,ahol a gatyank ráment a fűtésre és így is megfagytunk.

Az újépítésűeket meg én személy szerint nem szeretem,csomó kialakítása olyan,hogy a nappali és a konyha egyben van,én meg kivagyok a kajaszagtól a lakásban. Pláne,ha egyszobás lakásról van szó. Ha van háló,az szoszo,de azok is sokszor csak akkorák,hogy beteszel egy franciaagyat és beugrasz rá kb. Úgyhogy neked kell eldontened,neked milyen igényeid vannak és miért fizetsz szívesebben.

nov. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!