Mit tegyek az èletemmel? Jelenleg nagyon nagy trèbe vagyok. 4 évvel ezelőtt kezdődött amikor el pokereztem 1Mftot aztàn vidékről felköltöztem Pestre ott a covid ideje alatt ujra elkezdtem pokerezni nem talaltam munkat aztan a vege az lett 29/f
Figyelt kérdés
ma 17:00
1/2 A kérdező kommentje:
hogy hazakoltoztem. Most 2021 ota dolgozom de ram szallt 1-2 munkatarsam eszrevettek hogy jo szivu vagyok es csicskaztathato. Ez alatt a tobb mint 3 ev alatt osszegyujtottem a penzt mert szuleimmel lakom. Sajnos az lett a vege megint elvertem a penzem cryptoba. Most jelenleg -10Mftba vagyok. Nincs se baratom, se baratnom.
ma 17:01
2/2 anonim válasza:
Talán először kezeltesd a szerencsejáték-függőségedet, aztán pedig keress olyan munkát, amiből tudod törleszteni az adósságodat, és mellette fenn tudsz tartani egy önálló egzisztenciát. Tanulj, dolgozz, tűzz ki magad elé egy célt. Hogy lenne barátnőd, ha 29 évesen a szüleidnél laksz? A többi mentális problémádra pedig egy pszichológus a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!