Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért haragszik még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragszik még mindig rám, azért amit apám mondott neki?

Figyelt kérdés

A párom november óta munkanélküli, és szilveszterkor apám valami olyasmit mondott neki, hogy ideje lenne már munkát keresnie, mert nem férfihoz méltó, ha egy nő tartja el. Ekkor nagyon kikelt magából és apával is ordibálni kezdett, majd sértődötten hazament egyedül.

Annyi a sztori, hogy a páromnak bőven van tartalékja, egyáltalán nem arról van szó, hogy én tartanám el, mert több százezeres megtakarítása van kpban + 30milliós részvény portfóliója és saját háza. Hozzám képest sokkal tehetősebb, és mindig is többet keresett, szóval jelenleg a saját megtakarítását éli fel, nem én tartom el.

Már többször elnézést kértem tőle apám nevében is, de azóta alig szól hozzám.

jan. 7. 20:44
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Apával is nagyon tiszteletlenül beszélt. Apa villanyszerelő, a párom pedig villamosmérnök, és a párom azt mondta fennhangon, hogy "egy szerelő nekem ne ugasson munkáról és pénzről" majd hazament.
jan. 7. 20:50
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Először is apád képzel magáról sokat és semmi köze hozzátok, a párod mellé kellett volna állni és nem azt írni, hogy apáddal tiszteletlenül beszélt miközben apád csinálta és ő védekezett. A tisztelet oda-vissza jár és nem elvárni kell mert apád, vagy apád idősebb mint ő. Ha így állsz hozzá remélem elhagy téged.
jan. 7. 20:57
 3/13 anonim ***** válasza:
19%
#2 te maradj már csöndben, anyukád nagyon jó asszony 😜😜 őt se véded meg? :) kis papucs vagy
jan. 7. 20:58
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem védem meg anyám ha sokat jár a szája és nincs hozzá semmi köze. Ha kiossza érte a párom jól teszi. Én se ugatok bele más kapcsolatába úgyhogy az enyémbe se hagyom senkinek. Azért mert szülők nincs joguk ugrálni és nem velük élek hanem a párommal. Törődjenek magukkal. Ha pedig nekem akarnak jót engem kérdezzenek először, vagy a párommal más stílusban beszéljenek. Mint megemlítettem a tisztelet oda-vissza érvényes.

jan. 7. 21:02
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Neked hogy esett, hogy apádról lenézően beszélt, ordibált, és olyan stílusban, hogy apád "ugatott"?
jan. 7. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
A stílusa miatt kiakadnék de nekem a szüleim ilyesmibe nem szólnának bele sosem. Az anyagi részetekhez nincs már semmi közük. Ha esetleg úgyis lenne, hogy te tartanád el akkor ahhoz sincs semmi közük függetlenül attól, hogy a lányuk vagy. Felnőttként eltudod dönteni mit szeretnél. Nem igazán jó dolog hagyni a szülőket ilyesmibe belefolyni és sajnos édesapád ezt tette.
jan. 7. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
A párod követte el a nagyobb hibát, ő volt az, aki jobban tiszteletlen volt. Vérmérséklettől függ, kinek mennyire jön be az ordibálós stílus, én nem tudnék egy ilyen ordítozó emberrel együtt lenni
jan. 8. 00:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Hány éves a párod
jan. 8. 17:40
 9/13 A kérdező kommentje:
37
jan. 8. 18:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Rád haragszik azért, amit apád mondott neki? Miért? Megkérdezted?

Te nem haragszol rá azért, amit ő mondott apádnak üvöltve?

Veled még nem üvöltött?

jan. 8. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!