Jogosan "haragszik" rám ez végett az apám? 18/f
Tegnap délután mondta, hogy ma délelőtt el akar menni valami távolabb élő rokonokhoz, akiket már 3 éve nem látott, én meg már azt sem tudom kik azok.
Én akkor mondtam neki hogy én nem akarok menni, nem szeretek ilyen távoli ismeretlen kötekező jópofizó rokon látogatásokat.
Este én szülinapi buliba mentem, egyik legjobb haverom 18 éves lett, és hát ezt meg kellett ünnepelni, ők is rendesen meg ünnepelték velem az én szülinapomat.
Elhúzódott a buli, kb reggel 6-kor mentünk haza.
Apám meg 9-kor felkeltett hogy indulunk a rokonokhoz, de nekem kell vezetnem mert ő már ivott egy sört.
Mondtam neki hogy már tegnap megmondtam hogy nem akarok menni, és amúgy sem igazán kéne vezetnem mert reggel 5ig ittunk.
Most úgy veszem le, hogy ő miattam nem mehetett a rokonokhoz, mert "minek kellett reggelig piálnom".
Én meg a fejéhez vágtam, hogy neked meg minek kellett reggel azonnal söröznöd, te is nyugodtan vezethetnel ha nem ittál volna.
hát az apád vehetne néhány illemtan órát, bár gyanítom mindegy...eleve értesítés nélkül nem szabad meglátogatni sem közeli, sem távoli rokonokat. Az, hogy reggel sörözik, és büdöset böfög az orrod alá, megint csak minősíti.
Legközelebbi indulás akkor legyen, ha meg van beszélve azzal, akit mwg akartok látogatni..
Menjen busszal, vonattal.
Alkesz, hogy piával kezdi a reggelt???
Egyikőtök sem egy matyóhímzés, de:
Apád nem mondta meg előre, hogy te vezetsz.
Apád nem szólt előre a rokonoknak.
Apád indokolatlanul ivott reggel már. (Nem illik szeszesen elindulni.)
A leírtak alapján apád hibásan cseszett le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!