Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan "haragszik" rám ez...

Jogosan "haragszik" rám ez végett az apám? 18/f

Figyelt kérdés

Tegnap délután mondta, hogy ma délelőtt el akar menni valami távolabb élő rokonokhoz, akiket már 3 éve nem látott, én meg már azt sem tudom kik azok.

Én akkor mondtam neki hogy én nem akarok menni, nem szeretek ilyen távoli ismeretlen kötekező jópofizó rokon látogatásokat.

Este én szülinapi buliba mentem, egyik legjobb haverom 18 éves lett, és hát ezt meg kellett ünnepelni, ők is rendesen meg ünnepelték velem az én szülinapomat.

Elhúzódott a buli, kb reggel 6-kor mentünk haza.

Apám meg 9-kor felkeltett hogy indulunk a rokonokhoz, de nekem kell vezetnem mert ő már ivott egy sört.

Mondtam neki hogy már tegnap megmondtam hogy nem akarok menni, és amúgy sem igazán kéne vezetnem mert reggel 5ig ittunk.

Most úgy veszem le, hogy ő miattam nem mehetett a rokonokhoz, mert "minek kellett reggelig piálnom".

Én meg a fejéhez vágtam, hogy neked meg minek kellett reggel azonnal söröznöd, te is nyugodtan vezethetnel ha nem ittál volna.

2019. dec. 1. 15:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy alkesz lenne, hétfőtől szombatig dolgozik és sofőr szóval nem ihat... Vasárnap meg hát sörözget délutánig...

Nem rosszból de pont nem az olyan rokonok érdekelnek akik sosem keresnek miket, a legtöbbjüket sosem láttam, azt sem tudom kik azok.

Amúgy is ezt az ünneplést kb 1 hónapja terveztük a tegnapi napra, ő is tudott róla szóval alapból nem most kellett volna előállnia ezzel a hülyeséggel.

2019. dec. 1. 17:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy haragszik rád jogosan, neked van igazad. Ha nem szólt a távoli rokonoknak, hogy jönnétek, akkor pedig lehet el is küldtek volna benneteket vagy nem is lennének otthon és akkor hiába mentetek le. Apád alkoholista proli, próbálj meg minnél előbb elköltözni, bár ez nekem még 20 évesen sem sikerül nemhogy 18 évesen. Hát igen, van aki xar családban kell éljen, csak ebbe bele lehet kattanni, én is már a kattanás szélén állok. Az hogy te reggelig buliztál, nincs semmi baj mert egy 18. Szülinap tényleg különleges alkalom.
2019. dec. 1. 17:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Ti ketten éltek együtt ?
2019. dec. 1. 17:26
 14/15 anonim ***** válasza:
92%
Ez is alkesz.
2019. dec. 1. 18:12
 15/15 A kérdező kommentje:

Dehogy ketten élünk együtt, még az kéne :D

Anyu is meg a 17 éves öcsém is velünk lakik.

Anyunak sem lett volna kedve menni, de ő azt mondta ha menni akar akkor rajta ne múljon, kibírja. Öcsém meg szintén buliban volt és haverjánál aludt, szóval kb ő sem jött volna.

2019. dec. 1. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!