Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hiba volt összeköltözni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba volt összeköltözni?

Figyelt kérdés

Volt már valakinek hogy összeköltözött a párjával de kiderült hogy borzasztó nagy hiba volt?

22 évesek vagyunk, két hónapja összeköltöztem a barátnőmmel, azóta egy pokol a kapcsolatunk.

Teljesen más személyisége lett, egyszerűen egy igazi boszorka és házisárkány egybe, nem normális de tényleg, én ilyet még nem láttam, klinikai eset..

Az első pár hétben reménykedtem benne hogy összeszokunk, már kezdd elmenni a reményem..

Én egy igazán empatikus embernek gondolom magam aki képes a másik szemszögéből is vizsgálni egy szituációt de én ezt nem tudom megérteni..

Én is szoktam takarítani, mindennap mosogatok, három naponta én is főzök valamit, de konkrétan mindennap szó szerint ezt kapom a barátnőmtől " lusta vagyok, nem csinálok semmit, nem segítek neki semmiben" stb stb.m..holott teljesen ugyanazt csinálom mint ő, csak ő ezt nem is veszi észre.

Amióta ide költöztünk teljesen olyan mint egy hisztis kislány aki ki akarja harcolni hogy ő legyen itthon a főnök és kedve szerint menjen minden

Olyanokat csinál hogy kifigyel a konyhában egy foltot pl a gáztűzhelyen és nézegeti hogy mikor veszem észre és mikor takaritom le meg hasonlóak, csak ezt az egész házban

És még vagy 100 ilyen dolgot fel tudnék sorolni

Én nem tudom mi történt vele

Minden nő ilyen?

tegnap 11:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem neki nem való az együttélés. Nem tud mást elviselni maga körül.

Amúgy mikor én együtt laktam az exemmel, én is gyakran feszkósabb voltam, mert nem volt privát szférám, és ott kellett rájönnöm, hogy nekem erre nagy igényem van. Mostani párommal csak akkor fogok összeköltözni, ha kertesházunk lesz és mindenki el tud vonulni, ha magányra van szüksége. Nem akarok minden nap összezárva lenni valakivel egy kis lakásban. Oké, én nem voltam ilyen beteges klinikai eset, mint a barátnőd, de az exem igen, ő is ilyen beteges rendmániás volt és nem viselte el, ha más valamit máshogy rendez a lakásban, mint ahogy ő akarta. Hiába, hogy én is nagyon rendszerető vagyok, ő csak a saját “rendjét” fogadta el és képtelen volt alkalmazkodni. Mondom, ilyen embereknek nem való az együttélés. Volt olyan, hogy kitakarítottam a fürdőt és utánam jött ellenőrizni. Na mondom elmész a pcsába…

tegnap 11:38
 2/22 anonim ***** válasza:
76%

Itt egy kérdés van még, mégpedig az,miért vagy még vele?

Egyetlen ember sem ér annyit, hogy ezt el kelljen viselni bárkitől is !

Gondolom, te is tudod, ez jobb nem lesz, csak rosszabb ...

tegnap 11:41
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyen éljen egyedül.
tegnap 11:48
 4/22 A kérdező kommentje:

Csak nem tudom hogyan kellene elköltözni... Eleve nehéz volt összegyűjteni ezt a pénzt hogy vidékről fel tudjak költözni

2 havi kaukciom bent van..

Plusz igazából vele sem szeretnék ilyen anyagi téren kiszurni, hogy hirtelen bejelentem hogy elköltözök és akkor egyedül kell kifizetnie a lakbért

tegnap 11:48
 5/22 anonim ***** válasza:
76%

"Én nem tudom mi történt vele"

Semmi. Ezelőtt is ilyen volt. Csak talán még nem ismertétek egymást, és korai volt az összeköltözés.

Legjobb, ha megbeszélitek a jelent és a továbbiakat.

tegnap 11:52
 6/22 anonim ***** válasza:
53%
Nem ilyen minden nő. Kezdd el szervezni a szétköltözést!
tegnap 11:56
 7/22 anonim ***** válasza:
67%

Első körben húzd meg a határaidat különben igazán hatalmas papucs válik belőled!

Ülj le vele és mondd el neki, hogy szereted de ezt így nem tudod elviselni. Viszont utolsó próbaképpen szetkoltozes előtt, írjatok egy közös táblázatot amelyben meg van határozva kinek mi a feladata, milyen minőségben. És mindenki tartsa magát ahhoz és ne szóljon a máséba bele. Ha nem tetszik a rendszer ott az ajtó!

Írom ezt 36 éves nőként, aki már sok pasi elcsicskítását végig nézte ismerősi körben.

Húzd meg a határaidat!

tegnap 11:58
 8/22 A kérdező kommentje:

Az a vicces hogy képes elmenni a barátnőihez és elpanaszolni nekik hogy én egy hanyag lusta ember vagyok stb stb aki nem csinál semmit

Engem azért bosszant hogy ilyennek állít be más emberek előtt

Csak valószínűleg nem ismerik őt a barátnői

Mielőtt nem költöztünk össze ő egy barátnőjével élt együtt

A barátnőjét is elhordta nekem mindennek hogy trehány rendetlen stb stb, mostmár utólag belegondolva nagy valószínűséggel semmi baj nem volt azzal a lánnyal

És még képes nekem vágni hogy a barátnői is igazat adnak neki

Huhh

tegnap 12:04
 9/22 anonim ***** válasza:
54%

Miért fizetted te az összes kauciót? Lehetett volna több eszed.

Kérd el tőle a felét és dobbants.

tegnap 12:19
 10/22 anonim ***** válasza:
89%
Lakva ismered meg a másikat, ez mindig így van. Vegyetek egy fehér táblát, és írjatok fel dátummal, hogy ki mikor mit csinált. Dedósnak hangzik? Igen. De legalább látjátok, hogy ki mit csinált. Akár előre fel is oszthatjátok, hogy ki mikor mit fog csinálni, aztán kipipáljátok a táblán, ha megvan. Persze ha akarsz egyáltalán ilyen nővel tervezni meg egyezkedni.
tegnap 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!