Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés után megbolondult?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után megbolondult?

Figyelt kérdés

A barátnőm heti egyszer dolgozik most jelenleg, én meg napi 10 órát, este 7 re esek haza, utána szakdolgozatot írok még tanulok mert most diplomázok, ő meg rendszeresen veszekszik velem hogy neki kell megfozmie meg takarítani meg ilyenek

Normális az ilyen de tényleg??

Ti ezt hogy reagalnatok le?

tegnap 21:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Ha otthon van, logikus hogy neki kellene megfőznie és kitakarítania. A barátnöd kissé hisztis.
tegnap 21:35
 2/14 anonim ***** válasza:
60%

Mondjuk úgy hogy megbeszéled vele s ahogy nekünk ide bepötyögted úgy neki is elmondod, hogy melózol legyen pénzetek + még tanulnod is kell, legyen már olyan jófej hogy most segít a házimunkában és nem inkább b.szogat.

Ha ez nem megy, nincs ennyi megértés a felekben akkor inkább váljanak szét az útjaitok. Mert ha a közös életet így indítjátok már az elején akkor abból jó nem fog kisülni az tuti!

tegnap 22:23
 3/14 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudom elképzelni milyen a heti 1 nap munka, szóval szerintem ez egy "gyalázzuk a nőt" kamukérdés, de mindegy, játsszunk el a gondolattal hogy igaz.

Szóval én csak egy napot dolgozom, mert... mert csak. Mert megengedhetem magamnak, mert van pénzem, mert mittudomén. Lényegtelen. Ahogy az is hogy te dolgozol meg mittudomén milyen szakdogát írsz.

A kérdés az hogy ki fizet és mit. Persze most jönni fog a riposzt hogy a 10 óra munka és tanulás mellett te fizetsz mindent, na hagyjuk. Az egész amit idehánytál teljesen provokatívan van megfogalmazva, arra irányítva a válaszolókat hogy szidjuk a lusta (nemlétező) "barátnődet".

tegnap 22:33
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
A kérdés alapján nem rég költöztetek össze. Azelőtt hogy élted túl? Valahogy csak nem haltál éhen a retkes lakásban a szeméthalmok között. Vagy már a halálodon voltál és azért költöztél vele össze, hogy legyen végre egy cseléd aki rendet rak? Álmaidban kisgyerek.
tegnap 22:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem bolondult meg, csak arra számított, hogy a párjával költözik össze és nem pedig arra, hogy egy bentlakásos házvezetőnői állásra jelentkezik. Ezt előre kellett volna tisztázni. Mikor majd a következőt interjúztatod legyél egyértelműbb és akkor nem érnek meglepetések.
tegnap 22:56
 6/14 A kérdező kommentje:

Ezaz hogy rend van

Teljesen bekattant

Hát eleve nekem jár ebéd melóban mert cafeteria van

Foznie sem nagyon kéne rám

1-2-3 tányér 1-2 kis evőeszköz meg 1-2 pohár szokott lenni a napi elmosogatas

Felesben fizetünk albit, két hete lakunk együtt

Én magamra igényes vagyok és rendet tartok

Olyan dolgokert szól hogy miért oda rakom le a papucsomat meg ilyenek

Teljesen elmentek neki otthonról amióta osszekoltoztunk

Én nem értem

De 1-2 választ sem értek igazából

Azért dolgozik heti 1 napot mert még nem talált rendes 8 órás munkát csak alkalmit amióta itt élünk

Ezért én nem is cseszegetem őt, de tényleg pár kisebb feladata van egész nap, én meg hazaérek fáradtan és el vagyok maradva a sulis teendoimmel is, ő meg engem cseszeget hogy azt csinálom

Ez nem normális dolog

Én elmondtam neki a problémámat és szépen lekommunikáltam vele hogy 1-2 hétig még ez fog menni, de nem megértő

tegnap 23:00
 7/14 A kérdező kommentje:

Hát egyáltalán nem hazvezeto

Csak szetunja magát egész nap unatkozik meg ilyenek de ahhoz lusta hogy elmenjen állást keresni, aztán rajtam tölti ki és enfedm baszogat, egy házisárkány

tegnap 23:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd ott.
tegnap 23:52
 9/14 anonim ***** válasza:
Felesben fizetitek az albit, tehát nem tartod el, hogy ő ezért cserében háztartást vezessen. Okos nő, nem fog “barbara the builderkedni” meg “feleség feladatokat” végezni barátnő pozícióban, amikor te ŐT nem segíted semmiben. Végre a nők is kezdik kitapasztalni, hogy nem kell mindent feláldozni a másikért, és saját magát helyezi előre. A férfiaknál ez egy általános attitűd, a nőknek sajnos tapasztalat útján kell elsajátítani. Hiszen te is magadat helyezed előtérbe, csak az nem tetszik, hogy ő nem hódol be neked. Lásd: dolgozol, keresed a pénzt, tanulsz = te, te és te. A munkából pedig kuporgatod magadnak (felteszem külön számlán) a pénzt, és még jól is jön hogy van kivel megosztani az albérlet árát (több marad a zsebedben). Mindezek mellett pedig meleg ételt szeretnél az asztalon és rendet egy szép otthonos lakásban amit a házi manód megteremtett. Az az ő magánügye, hogy épp nem dolgozik, ettől nem tartozik neked semmivel egy 50-50 kapcsolatban (pontosan azért, mert ő is ugyanúgy beletette az anyagi 50%-ot). Ha ez taszító számodra, akkor minek panaszkodsz gyakorin, miért nem szakítasz vele? Az már egyértelmű, hogy nem tiszteled. Ha pedig feleség feladatokat vársz tőle, akkor először lépj férj szerepbe, fizesd a számláit, vidd el vacsorázni, viselkedj vele NŐként, akit nem azért “tartasz” hogy megkönnyítse a TE életed és legyen kivel megosztani a lakhatás költségeit.
ma 00:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Heti egy nap munkából hogy jön ki neki a fele albi? Azért eléggé elszálltak a lakhatás árak is. Vagy esetleg beleteszi minden pénzét, meg van is tartalék? A számlákat, kaját, összes közös programot, kisebb nagyobb új dolgokat teljes mértékben te fizeted? Vagy hogy kell ezt az egészet elképzelnünk egész pontosan?
ma 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!