Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után megbolondult?
A barátnőm heti egyszer dolgozik most jelenleg, én meg napi 10 órát, este 7 re esek haza, utána szakdolgozatot írok még tanulok mert most diplomázok, ő meg rendszeresen veszekszik velem hogy neki kell megfozmie meg takarítani meg ilyenek
Normális az ilyen de tényleg??
Ti ezt hogy reagalnatok le?
Mondjuk úgy hogy megbeszéled vele s ahogy nekünk ide bepötyögted úgy neki is elmondod, hogy melózol legyen pénzetek + még tanulnod is kell, legyen már olyan jófej hogy most segít a házimunkában és nem inkább b.szogat.
Ha ez nem megy, nincs ennyi megértés a felekben akkor inkább váljanak szét az útjaitok. Mert ha a közös életet így indítjátok már az elején akkor abból jó nem fog kisülni az tuti!
Nem tudom elképzelni milyen a heti 1 nap munka, szóval szerintem ez egy "gyalázzuk a nőt" kamukérdés, de mindegy, játsszunk el a gondolattal hogy igaz.
Szóval én csak egy napot dolgozom, mert... mert csak. Mert megengedhetem magamnak, mert van pénzem, mert mittudomén. Lényegtelen. Ahogy az is hogy te dolgozol meg mittudomén milyen szakdogát írsz.
A kérdés az hogy ki fizet és mit. Persze most jönni fog a riposzt hogy a 10 óra munka és tanulás mellett te fizetsz mindent, na hagyjuk. Az egész amit idehánytál teljesen provokatívan van megfogalmazva, arra irányítva a válaszolókat hogy szidjuk a lusta (nemlétező) "barátnődet".
Ezaz hogy rend van
Teljesen bekattant
Hát eleve nekem jár ebéd melóban mert cafeteria van
Foznie sem nagyon kéne rám
1-2-3 tányér 1-2 kis evőeszköz meg 1-2 pohár szokott lenni a napi elmosogatas
Felesben fizetünk albit, két hete lakunk együtt
Én magamra igényes vagyok és rendet tartok
Olyan dolgokert szól hogy miért oda rakom le a papucsomat meg ilyenek
Teljesen elmentek neki otthonról amióta osszekoltoztunk
Én nem értem
De 1-2 választ sem értek igazából
Azért dolgozik heti 1 napot mert még nem talált rendes 8 órás munkát csak alkalmit amióta itt élünk
Ezért én nem is cseszegetem őt, de tényleg pár kisebb feladata van egész nap, én meg hazaérek fáradtan és el vagyok maradva a sulis teendoimmel is, ő meg engem cseszeget hogy azt csinálom
Ez nem normális dolog
Én elmondtam neki a problémámat és szépen lekommunikáltam vele hogy 1-2 hétig még ez fog menni, de nem megértő
Hát egyáltalán nem hazvezeto
Csak szetunja magát egész nap unatkozik meg ilyenek de ahhoz lusta hogy elmenjen állást keresni, aztán rajtam tölti ki és enfedm baszogat, egy házisárkány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!