Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után megbolondult?
A barátnőm heti egyszer dolgozik most jelenleg, én meg napi 10 órát, este 7 re esek haza, utána szakdolgozatot írok még tanulok mert most diplomázok, ő meg rendszeresen veszekszik velem hogy neki kell megfozmie meg takarítani meg ilyenek
Normális az ilyen de tényleg??
Ti ezt hogy reagalnatok le?
Az meg egyenesen röhejes, mikor a nők azzal jönnek, hogy ők nem lesznek cselédek, mikor valamit kellene csinálni a háztartásban. 😅 Holott normális helyeken ez természetes, hogy a nő főz egy ebédet, elmosogat vagy berak egy mosást. A mai világban minden modernizált már a legtöbb házban, mégis kb úgy csinál sok nő, mintha az életük múlna ezeken a feladatokon. 😅
Számomra ez vicc kategória.
Ezaz hogy én nem várok el semmit, tele van a hűtő, tudunk enni vacsorára hotdogot, tojásból valamit, melegszendvicset, zsíroskenyeret stb, ő meg elkezdd hisztizni mert én este 9kor munka és tanulás után nem főztem valamit vacsorára
Ezaz hogy én nem várok el semmit nekem ezek jók, neki még másnak az igényei amit most én nem tudok teljesíteni mert nincs hozzá energiám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!