Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés után megbolondult?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után megbolondult?

Figyelt kérdés

A barátnőm heti egyszer dolgozik most jelenleg, én meg napi 10 órát, este 7 re esek haza, utána szakdolgozatot írok még tanulok mert most diplomázok, ő meg rendszeresen veszekszik velem hogy neki kell megfozmie meg takarítani meg ilyenek

Normális az ilyen de tényleg??

Ti ezt hogy reagalnatok le?

nov. 21. 21:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
21%
20# Nem a megoldás a lényeg, nyilván ha tudja hogy egyedül van, akkor megoldja magának úgy mint a lány előtt is. Itt arról van szó, hogy a lány egész nap mereszti a seggét és szerinte ez a természetes. Én nő vagyok, de nekem se kellene olyan társ aki egész nap csak elvan, húzogassa a telefont és tök jól el van. Majd mikor haza megyek 10 óra munka után, én mosogassak el stb. Inkább akkor egyedül. 😄
nov. 22. 09:19
 22/28 anonim ***** válasza:
24%

Az meg egyenesen röhejes, mikor a nők azzal jönnek, hogy ők nem lesznek cselédek, mikor valamit kellene csinálni a háztartásban. 😅 Holott normális helyeken ez természetes, hogy a nő főz egy ebédet, elmosogat vagy berak egy mosást. A mai világban minden modernizált már a legtöbb házban, mégis kb úgy csinál sok nő, mintha az életük múlna ezeken a feladatokon. 😅

Számomra ez vicc kategória.

nov. 22. 09:24
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
20 nem halucinál bele semmit, ez következtetés. Mit gondolsz mit csinálna ha ezeket nem csinálná? Tiktokot nézegetne, szemöldököt szedne?
nov. 22. 09:29
 24/28 anonim ***** válasza:
49%
“Én nő vagyok” válaszolók = pick me, choose me, love me.
nov. 22. 09:44
 25/28 anonim ***** válasza:
#22 Fasza.Akkor csinálja meg a férfi.
nov. 22. 17:21
 26/28 anonim ***** válasza:
#22 Termeszetes, ha eltartod.
nov. 22. 17:21
 27/28 A kérdező kommentje:

Ezaz hogy én nem várok el semmit, tele van a hűtő, tudunk enni vacsorára hotdogot, tojásból valamit, melegszendvicset, zsíroskenyeret stb, ő meg elkezdd hisztizni mert én este 9kor munka és tanulás után nem főztem valamit vacsorára

Ezaz hogy én nem várok el semmit nekem ezek jók, neki még másnak az igényei amit most én nem tudok teljesíteni mert nincs hozzá energiám

nov. 22. 18:23
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez van, most ez nem jött össze. Majd legközelebb mielőtt összeköltözöl valakivel ismerd meg jobban (mert nehezen hiszem, hogy eddig teljesen normális, kedves, józan gondolkodású volt és csettintésre lett hisztis p_tsa), meg beszéljétek át alaposan, hogy ki hogyan képzeli el az együttélést, a munkamegosztást, stb.
nov. 22. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!