Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon korai összeköltözésről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon korai összeköltözésről vélemények??

Figyelt kérdés

Eddig csak kb 2x találkoztunk már másodszor kaptam lakáskulcsot is, és azért jött fel az összeköltözés mert rossz időbeosztásban dolgozunk sokszor hétvégente is és nem lenne idő normálisan ismerkedni jelenleg csak így..

amúgy ez mellet mind a kettőnknek közelebb lenne a munkahelye.

Tehát mire érdemes figyelni? Tapasztalatok ilyennel kapcsolatban?

Fiatalok vagyunk mindketten.

okt. 12. 08:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Több hónap járásnál korábban nem költöznék össze senkivel. Sok eszetek van…
okt. 12. 08:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van a családban egy pár, akik az első randi után összeköltöztek. Ott nagyon balul sült el, de mire kiderült, hogy nem illenek össze, már jött a gyerek. Saját elmondásuk szerint is jól elcseszték az életüket és már a gyerekét is.

Számomra ez iszonyú gyors lenne, én az első randikon még a lakásomra sem hívtam fel a férfiakat, nem hogy kulcsot adjak a lakáshoz 🙄

okt. 12. 09:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az összeköltözés egy komoly elköteleződés, véleményem szerint nagyobb lépés, mint a házasság. Hiszen pár év együttélés után a házasság már valóban csak egy papír.

Ebből kiindulva nem tartom jó ötletnek. Nem is ismeritek egymást, nem tudsz róla semmit. Addig rendben, hogy lakva ismerszik meg az ember, tehát a másik véglet se jó, csak időhúzás.

Nekem ebből a gesztusból egyébként az jönne le, hogy a másik annyira görcsösen akar valakit, bárkit, hogy igazából neki mindegy, hogy kivel lakik együtt. Engem ez lelombozna, hogy nem engem választ, csak én vagyok kéznél.

Másrészt mi van, ha nem illetek össze? Lenne hová visszamenned? Ha baj van, akár az éjszaka közepén is lenne egy hely, ahol befogadnak?

okt. 12. 09:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

2-es, rokonságomban dettó. Első randi után másnap odaköltözött a rokon pasi a csajhoz. (Most tart egy hete a nagy lamúr).

Kíváncsi leszek a fejleményekre.

okt. 12. 10:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez így szerintem elég gyors. Mi 2 hónap ismerkedés után költöztünk össze. De mi ebben a 2 hónapban 2-4 naponta találkoztunk több órára.
okt. 12. 11:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 Itt is a pasi költözött a csajhoz, de ennek már három éve. Még meg sem született a gyerek, amikor már túl voltak két szakításon, csak a gyerek miatt maradtak együtt. Mióta megvan a gyerek, azóta is már vagy négyszer nekiindult, hogy elköltözik, mert nem jönnek ki a csajjal, de fél, hogy akkor nem látná a gyerekét. Valahol sajnálom, hogy így elcseszte az életét, de ugyanakkor mégsem. 30 évesen már több ész kéne, hogy szoruljon az emberekbe.
okt. 12. 11:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért lenne gyanús, mert az összes ilyen esetben legyen az férfi vagy nő, azt láttam hogy az egyik fél sokszor csak el akart jönni valahonnan, vagy ingyen/átmeneti lakhelyet keresett. És ez bizony rá tudja nyomni a bélyegét a kapcsolatra is, hogy mennyire igazi vagy őszinte. Lehet másképp össze se jöttek volna, ha nincs a kényszerhelyzet. Ezen kívül az is gond hogy még alig ismerik egymást, többnyire balul sül el az ilyen mindig.
okt. 12. 11:49
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

Két lehetséges oka szokott lenni az ilyesminek:

Vagy azért erőlteti valaki rögtön az összeköltözést, mert kapcsolatfüggő és betegesen féltékeny, ezért az elejétől kezdve kontroll alatt akarja tartani a másik felet, be akarja biztosítani, hogy a másik fél állandóan ellenőrizhető legyen.

Vagy pedig azért, mert anyagilag így jönne ki jól.

Vagy mindkettő 🙄

okt. 12. 11:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
2 találkozás után még szinte egy idegen, ennyire nagyon gyorsan szerintem nem jó ötlet. Értem, hogy praktikus lenne, de egy összeköltözés ennél komolyabb dolog, azért legalább azt érdemes lenne megvárni, amíg az ismerkedési fázison túl vagytok. Ha úgy van, aludjatok egymásnál addig is, de legyen hova menned, ha ez mégsem jön össze.
okt. 12. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez még annyira csak ismerkedési fázis, hogy egy vadidegent az otthonomba sem engednék be, nemhogy odaköltözzek vagy ő költözzön hozzám. A hideg is futkos a hátamon, ha belegondolok. Próbáljátok minőségi időt együtt tölteni, esetleg hétvégén, vagy szabit kivéve közösen elmenni egy pár napra együtt valahova. Egy hotelszoba biztonságosabb, mint egy idegen lakása. Nem is értem hogy merülhet ilyen fel bennetek, kérlek, nagyon gondold át ezeket. Ne szaladjatok annyira előre, ha fiatalok vagytok akkor meg még időtök is van bőven, nem arról van itt szó hogy elmegy mellettetek az élet, ami amúgy is rövid. Egy barátnőm amikor randizott, 2 randi után amikor felment a csávó lakására, elküldte nekem a fickó nevét és lakcímét a biztonság kedvéért. És ez csak egy randi, és felnőttek vagyunk.
okt. 12. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!