Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hiba volt összeköltözni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba volt összeköltözni?

Figyelt kérdés

Volt már valakinek hogy összeköltözött a párjával de kiderült hogy borzasztó nagy hiba volt?

22 évesek vagyunk, két hónapja összeköltöztem a barátnőmmel, azóta egy pokol a kapcsolatunk.

Teljesen más személyisége lett, egyszerűen egy igazi boszorka és házisárkány egybe, nem normális de tényleg, én ilyet még nem láttam, klinikai eset..

Az első pár hétben reménykedtem benne hogy összeszokunk, már kezdd elmenni a reményem..

Én egy igazán empatikus embernek gondolom magam aki képes a másik szemszögéből is vizsgálni egy szituációt de én ezt nem tudom megérteni..

Én is szoktam takarítani, mindennap mosogatok, három naponta én is főzök valamit, de konkrétan mindennap szó szerint ezt kapom a barátnőmtől " lusta vagyok, nem csinálok semmit, nem segítek neki semmiben" stb stb.m..holott teljesen ugyanazt csinálom mint ő, csak ő ezt nem is veszi észre.

Amióta ide költöztünk teljesen olyan mint egy hisztis kislány aki ki akarja harcolni hogy ő legyen itthon a főnök és kedve szerint menjen minden

Olyanokat csinál hogy kifigyel a konyhában egy foltot pl a gáztűzhelyen és nézegeti hogy mikor veszem észre és mikor takaritom le meg hasonlóak, csak ezt az egész házban

És még vagy 100 ilyen dolgot fel tudnék sorolni

Én nem tudom mi történt vele

Minden nő ilyen?

tegnap 11:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%

Házi feladat? Lecke? Intő? Nem felelsz meg?

Ilyen ez a kapcsolat és együttélés?

Nem bírnám sokáig.

tegnap 12:25
 12/22 anonim ***** válasza:
39%
hát...szerencsére, nálunk nem ilyen a helyzet. O.o kifogtad, Papi
tegnap 12:29
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
#4 Kettőtök nevén lett kibérelve a lakás? Mindenesetre ha nincs más fizesse ki kauciódat és keress másik albérletet. Keresgélni kell és macerás egy költözködés, de hosszútávon jobban jársz
tegnap 12:31
 14/22 anonim ***** válasza:
47%

Igazából egyikőtök sem kezeli jól ezt a helyzetet.

A barátnőd valószínűleg hibás párkapcsolati mintákat hozott. Azt hiszi, hogy így kell bánni egy férfivel.

Te meg némán tűrsz, nem szólsz hogy ez neked így nem oké, csak magadban fortyogsz és a szakítást fontolgatod.

Holott ezt meg lehet beszélni. Szólj a barátnődnek, hogy nem viselkedhet veled így. Fixáljátok le kinek mi a feladata. Ha valaki módosítást szeretne a listán, az szóljon. Azt is kérd meg, hogy ha gondja van veled, azt veled beszélje meg, ne a barátnőivel. Legyen kedves megfogalmazni a barátnőd, hogy mit vár el tőled, hogyan képzeli az ideális együttélést. Aztán te is elmondhatod ugyanezt. Mit vársz el a társadtól, hogyan zajlik egy ideális nap.

Azt is nyugodtan megmondhatod, hogy ha ennyire elégedetlen veled, akkor akár szét is költözhettek. Ha nincs változás, akkor tényleg el kell köszönni egymástól.

tegnap 12:35
 15/22 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj, hogy nem tisztel téged, nem az a baj, hogy milyen volt vagy milyen lett. Magad írtad takarítasz, de ő el sem ismeri ennek létjogosultságát és piszkál csak azért, mert pont olyan kedve van. Meg kellett volna húznod a határt és megmondani, hogy ezt te nem tűröd el, akárhány havi kauciót is fizettél ki. Ezt csak így lehet megoldani, a tettei ne maradjanak következmény nélkül, ezt már az elején meg kellett volna neki mutatnod.
tegnap 12:42
 16/22 anonim ***** válasza:
48%
Táblára felírni, ki mit csinált, mikor és milyen minőségben? Azta. Ez komoly párkapcsolat, együttélés lesz. Mondjuk most is az.
tegnap 12:49
 17/22 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy pl itt a #14 és #15 válaszadónál valóban egy normális kapcsolatban ezek a dolgok segíthetnének, csak hogy már valóban nem tisztel, szerintem kb nem is érdekelné nagyon őt hogy ha elmennék, én kételkedem abban is hogy szeret-e egyáltalán..

Amióta összeköltöztünk a szex sem olyan amilyen, én egyszerűen nem kívánok egy ilyen nőt, aki csak b*szogatni tudja a másikat..

Egyébként én megmondtam neki világosan hogy én ezt nem fogom bírni hogy így viselkedik stb, sőt tök szépen elmagyaráztam neki azt is, hogy ő is hozott egy családi mintát és én is, viszont olyan szinten makacs hogy az valami hihetetlen

Azt hiszi hogy csak az a jó amit ő családja csinál..

Amúgy az anyja sem normális, nagyon hasonlítanak egymásra, ugyanígy kicsinalja az apósomat, mert beszélgettem vele és lehet hogy ott fogja hagyni, azért nem tette eddig mert a csávó már vagy 15 éve külföldön dolgozott

De nem bírják egymással

Pedig ők felnőtt érett emberek, legalábbis az apja

Az anyja kattant..pont mint a barátnőm

tegnap 12:52
 18/22 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem igen. Úgy látszik, jobban szeretne egyedül lenni, nem akarja más szokásait, rigolyáit elviselni.
tegnap 13:43
 19/22 anonim válasza:
56%
Nálunk az összeköltözéssel a szex szűnt meg teljesen a barátnőm részéről (ő költözött hozzám.). Tudod a kifogott halat már nem kell etetni. Bár akkor már 42 évesek voltunk. Másban nem volt probléma.
tegnap 14:13
 20/22 anonim ***** válasza:
17%
Miért van az az érzésem, hogy a kérdező valójában egy lusta here, aki valójában alig tesz bele a közös háztartásba. Ugyanis nem azt írod, hogy kereken 50 százalékban fel van osztva, hogy ki mit csinál és ennek ellenére baxogat. Azt írod "én is szoktam takarítani" na ez pasiknál azt jelenti, hogy leviszi a szemetet olykor, ha van hozzá kedve akkor felporszívóz, de a dolgot nagy részét persze a csaj viszi. Azt írod lesi, hogy otthagysz e valami foltot a tűzhelyen? Gondolom már elege van belőle, hogy megkért rá, hogy takarítsd le, amit ímmel ámmal csinálsz meg, majd csinálhatja utánad újra. Meg gondolom neked nem nagy ügy, ha utána a következő főzésnél pluszban odaég az a kis ott maradt kosz. És persze ő a házisárkány.. Na etesd ezzel az itteni naiv hülyéket, meg az inceleket, akik szintén nem fogtak még domestost a kezükbe soha életükbe.
tegnap 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!