Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Helyesen döntenék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen döntenék?

Figyelt kérdés
A párom egy év után egyre többet mondogatja, hogy költözzünk össze (mostanába a haverjai is így tettek) és a munkára hivatkozik leginkább. A családja közelében élne mert ott jobb a lehetőség és finanszíroznák is a szülei az apartmant, jogsit stb. Én viszont 2 megyével arrébb lakom a családommal és az egyetlen amit tud mondani előnynek számomra, hogy én is több munkát találnék arrafele. Milyen jogon dönti el helyettem, hogy nekem mi a jó? Nem tartom jó ötletnek, hogy mindent eldobva menjek utána, stabil jövedelem nélkül. De persze ő ezt nélkülem nem bírja megtenni, mert az élete csak velem teljes ahogy állította..
tegnap 13:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 0. kérdésként azt döntsd el, hogy te össze akarsz-e vele költözni, mert az írásod azért nem a feltétlen elköteleződési szándékról szól... ha igen, akkor meg kell próbálni kompromisszumot kötni, mert az tényleg nem elvárható, hogy te adj fel mindent érte, mert neki úgy kényelmes
tegnap 13:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hol éljetek, azt közösen kell eldönteni. Nekem van ezzel tapasztalatom, költöztünk már úgy, hogy az nem volt magától értetődő.

Keressetek kompromisszumot, beszéljétek át ki melyik opcióval hogyan jár, mit kell feladnia (pl munkát, család és barátok közelségét stb).

De ez egy olyan kérdés, mint a gyerekvállalás, hogy ha nem egyeznek a célok (egyik zsákfaluban másik paneldzsungelben akar élni vagy egyik Amerikában, másik itthon), akkor nincs jövő.

tegnap 13:36
 3/11 A kérdező kommentje:
hát egy év után nem akarok összeköltözni vele, még fiatal is vagyok, ő nyilván idősebb, teljsen máshogy tervezi szerintem az életét. ha tényleg komolyak is a szándékai én még akkor sem állok rá készen, spórolni szeretnék még egy kicsit érni.
tegnap 13:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
3 - Akkor ezt így mondd meg neki, és rögtön le is fog tenni az összeköltözési ötletéről.
tegnap 13:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezt közösen kell eldönteni.
tegnap 13:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy év alatt eddig jutottál vele akkor semmi értelme a kapcsolatnak. Tini korban ez elmegy még, felnőttek közt már gyerekes.
tegnap 14:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Marmint mi is?
tegnap 15:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Legyen benned gerinc, mondd el neki őszintén azt amit a 3.válaszban leírtál. Ne rabold az idejét!
tegnap 17:46
 9/11 A kérdező kommentje:
én nem rabolom egyenlőre azt mondtam még gondolkozom de ha ezt elmondanám akkor is csak a magáét fújná és próbálna meggyőzni, mert kétlem hogy a széválás opció lenne őt ismerve.
tegnap 17:58
 10/11 anonim ***** válasza:

"kétlem hogy a széválás opció lenne őt ismerve"

Nem jó neked vele, nem akarsz vele élni.

Akkor miért nem vagy vele őszinte, hogy szabadon élhess?

ma 11:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!