Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétmentük a férjemmel de együtt lakunk még, viszont
kiborìt a helyzet hasonlò helyzetben valaki?
Figyelt kérdés
Szétmentünk a férjemmel viszont kénytelenek vagyunk még együtt lakni ameddig nem talàl màsik lakást. Együtt döntöttünk arròl,.hogy külön folytatódik az életünk viszont egy harmadik fél is közrejàtszik aki neki bevallàsa szerint többet jelent mint sima baràtsàg. Ezt el mondta nekem ismerem a nőt . Azt mondta 3 hònapja többet érez iránta, és ezt el is mondta neki. Baromira bànt a dolog viszont korrekt, hogy ezt elmondta. Az viszont baromira nem tartom okénak, hogy irogat neki, valentinnapra is és talàlkozgatnak miutàn veszekedünk és köszönget neki mindent is. Elhiszem, hogy most nem ròzsàs a helyzetünk viszont engem ez nagyon bànt, féltékeny is vagyok, gyűlöletet érzek, haragot és közben nem értem miért. Jelenleg el vsgyok keseredve.Elmondtam neki, nem e lehetne ezt úgy ,hogy majd ha elköltözik utàna màr nem látom, nem fàj amit csinàl. De ő nem érti, hogy nekem ezzel mi a problémàm, nem hozza fel és egyébként sincs köztük semmi ahogy ő foglamaz csak talàlkozgatnak besz3lgrtnek irogatnak. De nem érti meg, hogy pont ebből alakul ki valami ez az első lépés. Miért kell ezt nekem végignéznem basszus? Mit tegyek? Jelenleg megmondtam neki, hogy ne szòljunk egymàshoz, mindenki intézze a sajàt dolgàt mindenki azt csinàl amit akar, mert egyszerűen nem tudok kedves lenni, egyszerűen elàrzlva érzem magam, a nőiességem és felrobbanok. Akivel történt màr hasinlò ìrja már le, hogy nála, hogy akakultak a dolgok.
Valahogy érd el a nőt, és jelezd neki, hogy "tartsa tiszteletben a magánéletedet!"
Nekem egyelőre sikerült visszafordítani a szakadék széléről a férfival a kapcsolatot. A csábító nő, aki elszerette volna, most talán kihátrál tőlünk, legalábbis legutoljára úgy tájékozódtam.
De sajnos vannak, akik megpróbálnak szétszakítani minket a párommal, hogy ne legyen örömünk, boldogságuk.
Ennek ellenére másfajta tartós krízishelyzet miatt nem tudok férjhez menni ahhoz akit szeretek.
tegnap 10:20
2/56 anonim válasza:
Keresnék egy valóperes ügyvédet, aztán az utolsó forintját is le húznám róla.
tegnap 10:21
3/56 anonim válasza:
Ilyesmi még nem történt velem, de teljesen normális, ha te most éppen haragos vagy és bánt. Az lenne fura ha nem bántana, én sem szeretném az első sorból végignézni, hogy az exférjem összejön valaki mással. Ha meg ezzel nem érti mi a baj, ő az érzéketlen. Illetve most így ebben a formában nagyon megnehezíti a továbblépésedet, de az sokat fog segíteni ha külön költöztök. Addig meg próbálj meg keveset otthon lenni.
tegnap 10:22
4/56 anonim válasza:
Joga van mással szexelni, ismerkedni. Elváltattok kérdező. Nem fog arra várni mikor költözik el. Nem viszi fel úgyhogy sajnálom, de az a te személyes problémád, hogy még nem heverted ki.
tegnap 10:25
5/56 anonim válasza:
Teljesen megértem, hogyne lennél féltékeny és hogyne bántana, ha az orrod előtt csinálja ezt. Én megmondanám neki, hogy vagy azonnal elköltözik, vagy addig legyen diszkrét és ne is beszéljen a nőjéről, amíg ott lakik. Mihamarabb távolodj el tőle.
tegnap 10:27
6/56 anonim válasza:
Amúgy ez olyasmi mint amikor valaki "baráti" kapcsolatban van a másikkal és haragszik azért, hogy más érdekli helyette. Nos hiába mert ha nem érdekli akkor nem kényszerítheti magát rá, hogy érdekelje. Heverd ki és kész. Nem kötelező te rád tekintettel lennie.
tegnap 10:28
7/56 anonim válasza:
OFF
#1 Te álomvilágban élsz. Ha a párod szeret(ne), akkor nem veszélyeztetné a kapcsolatotokat semmi. Meg "krízishelyzet"? Ha el akar venni, akkor elvesz. Koppanni fogsz, de nagyon.
ON
Kérdező, én elhiszem, hogy ez egy baromi xar szitu.
Igazából mindkettőtöket megértem.
Külön vagytok, te is mondtad neki, hogy "mindenki intézze a saját dolgát" , hát ő intézi. Emellett teljesen megértem, hogy neked ez rosszul esik. Itt csak akkor lesz minden oké, ha ténylegesen szétköltöztök, addig ki kell bírni.
tegnap 10:30
8/56 anonim válasza:
#6-hogy lenne már olyan, hiszen ez egy házasság, nem baráti viszony :D
tegnap 10:32
9/56 anonim válasza:
1-es vagyok. Most már egyre jobban és mélyebb meggyőződéssel kiáll mellettem.
A házasság témát hagyjuk, nem akarok mindenről írni.
tegnap 10:32
10/56 anonim válasza:
Miért gondolja sok nő hogy a veszekedéssel jót tesz a kapcsolatnak? Fura. Pont fordítva. Emiatt jöhet képbe másik nő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!