Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szétmentük a férjemmel de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétmentük a férjemmel de együtt lakunk még, viszont kiborìt a helyzet hasonlò helyzetben valaki?

Figyelt kérdés
Szétmentünk a férjemmel viszont kénytelenek vagyunk még együtt lakni ameddig nem talàl màsik lakást. Együtt döntöttünk arròl,.hogy külön folytatódik az életünk viszont egy harmadik fél is közrejàtszik aki neki bevallàsa szerint többet jelent mint sima baràtsàg. Ezt el mondta nekem ismerem a nőt . Azt mondta 3 hònapja többet érez iránta, és ezt el is mondta neki. Baromira bànt a dolog viszont korrekt, hogy ezt elmondta. Az viszont baromira nem tartom okénak, hogy irogat neki, valentinnapra is és talàlkozgatnak miutàn veszekedünk és köszönget neki mindent is. Elhiszem, hogy most nem ròzsàs a helyzetünk viszont engem ez nagyon bànt, féltékeny is vagyok, gyűlöletet érzek, haragot és közben nem értem miért. Jelenleg el vsgyok keseredve.Elmondtam neki, nem e lehetne ezt úgy ,hogy majd ha elköltözik utàna màr nem látom, nem fàj amit csinàl. De ő nem érti, hogy nekem ezzel mi a problémàm, nem hozza fel és egyébként sincs köztük semmi ahogy ő foglamaz csak talàlkozgatnak besz3lgrtnek irogatnak. De nem érti meg, hogy pont ebből alakul ki valami ez az első lépés. Miért kell ezt nekem végignéznem basszus? Mit tegyek? Jelenleg megmondtam neki, hogy ne szòljunk egymàshoz, mindenki intézze a sajàt dolgàt mindenki azt csinàl amit akar, mert egyszerűen nem tudok kedves lenni, egyszerűen elàrzlva érzem magam, a nőiességem és felrobbanok. Akivel történt màr hasinlò ìrja már le, hogy nála, hogy akakultak a dolgok.

tegnap 10:08
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
26%
És miért ő költözzön, miért nem te? Tovàbblépett, jól tette, láthatóan egy kiàllhatatlan hárpia vagy, ha nem tetszik valami, húzz el te!
tegnap 10:52
 22/56 anonim ***** válasza:
Gondolhatod ahogyan csak szeretnéd, de neki nem kötelező neked eleget tennie. Tedd ki! Bár attól még ugyanúgy fogod tudni, hogy más nő érdekli. Nem hiszem el, hogy állandóan róla beszél neked hamarább te figyeled mit csinál és féltékeny vagy. Azután is az leszel, hogy kidobod csak szólok.
tegnap 10:54
 23/56 anonim ***** válasza:
13%
Nagymamámnak élete végéig együtt kellett raknia a hajléktalan életű 50 éven keresztül alkoholista férjével… Na azt kellett kibírni
tegnap 11:02
 24/56 anonim ***** válasza:

Nem értem, ha arra van ideje , energiája, hogy már új nőt fűzzön ráadásul a főnöködet, akkor arra miért nincs, hogy elköltözzön? Nem érzi egyik se hihetetlenül gáznak az egész szituációt? Vagy arra gyúr,hogy majd eleve a másik nőhöz cuccoljon, így a punci is megmarad, csak más lesz a neve, meg a lakhatása is biztosított?

El nem tudom képzelni azt a szitut, hogy már megszületik a döntés, hogy elváltok, neki már új nője van, de nem intézitek a külön lakhatásotokat, mert az annyira nem fontos?

tegnap 11:18
 25/56 anonim ***** válasza:

Mi elválni se tudunk. 9 éve teljes érzelmi sivatag. Be kellett látnunk, nincs esélyünk megoldani külön a lakhatást.

Elválni macera meg ha meghalok, az lesz a legjobb, ha a férjemként nem válik hajléktalanná a gyerekem apja. Nem tudom, mi lenne, de a házam különvagyonom, halálom esetén a férjem fog belőle örökölni, de ha elválnék? Nem tudom.

A 9 év alatt 2 viharos szerelemben volt részem és 2 szexkapcsolatom is volt rövid ideig. Az egyikről tud, mert rákérdezett, a másikról nem tud. De részleteket nem mondtam neki soha. Nem azért, mert titkolom, hanem pont azért, hogy ne legyen otthon felesleges feszültség. Én ugyanígy nem akarok tudni róla. Fogalmam sincs, van-e vagy volt-e valakije. Nem akarom tudni.

tegnap 11:19
 26/56 anonim ***** válasza:
30%

Az biztos, hogy legalább egy véges határidőt adnék neki, ameddig el kell költöznie. Addig meg minimálisra csökkenteném a vele való kommunikációt, hogy ne kelljen végignéznem a turbékolást.

Csak nehogy abban maradj, hogy még hónapok múlva is ott marad, mert neki úgy kényelmesebb, közben meg szépen ismerkedik a másik nővel! Azért a jófejségnek is van határa.

tegnap 11:20
 27/56 anonim ***** válasza:

Nincsen új nője! Csak érdekli, beszélgetnek és marhára nem olyan könnyű lakhatást szerezni még külföldön se. Nem mindenkinek vannak milliói. Téged honnan szalajtottak, hogy még azt sem tudod?

tegnap 11:21
 28/56 anonim ***** válasza:
25%
A feminácik szerint miért alap, hogy a férfi költözzön?
tegnap 11:22
 29/56 anonim ***** válasza:
43%
28- mert ő bontotta fel a kapcsolatot, miatta megy szét a házasság. Azért.
tegnap 11:24
 30/56 anonim ***** válasza:

Mert feminácik! Szerintem ha közös a ház, albérlet ugyanannyi joga van ott élni mint a kérdezőnek. Tehát a kérdező is elköltözhetne.

tegnap 11:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!