Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétmentük a férjemmel de együtt lakunk még, viszont
kiborìt a helyzet hasonlò helyzetben valaki?
Figyelt kérdés
Szétmentünk a férjemmel viszont kénytelenek vagyunk még együtt lakni ameddig nem talàl màsik lakást. Együtt döntöttünk arròl,.hogy külön folytatódik az életünk viszont egy harmadik fél is közrejàtszik aki neki bevallàsa szerint többet jelent mint sima baràtsàg. Ezt el mondta nekem ismerem a nőt . Azt mondta 3 hònapja többet érez iránta, és ezt el is mondta neki. Baromira bànt a dolog viszont korrekt, hogy ezt elmondta. Az viszont baromira nem tartom okénak, hogy irogat neki, valentinnapra is és talàlkozgatnak miutàn veszekedünk és köszönget neki mindent is. Elhiszem, hogy most nem ròzsàs a helyzetünk viszont engem ez nagyon bànt, féltékeny is vagyok, gyűlöletet érzek, haragot és közben nem értem miért. Jelenleg el vsgyok keseredve.Elmondtam neki, nem e lehetne ezt úgy ,hogy majd ha elköltözik utàna màr nem látom, nem fàj amit csinàl. De ő nem érti, hogy nekem ezzel mi a problémàm, nem hozza fel és egyébként sincs köztük semmi ahogy ő foglamaz csak talàlkozgatnak besz3lgrtnek irogatnak. De nem érti meg, hogy pont ebből alakul ki valami ez az első lépés. Miért kell ezt nekem végignéznem basszus? Mit tegyek? Jelenleg megmondtam neki, hogy ne szòljunk egymàshoz, mindenki intézze a sajàt dolgàt mindenki azt csinàl amit akar, mert egyszerűen nem tudok kedves lenni, egyszerűen elàrzlva érzem magam, a nőiességem és felrobbanok. Akivel történt màr hasinlò ìrja már le, hogy nála, hogy akakultak a dolgok.
"Együtt döntöttünk arròl,.hogy külön folytatódik az életünk"
Közös döntés volt!
tegnap 11:24
32/56 anonim válasza:
Szakítás után mindkét fél azt csinál, amit akar. Ha ez neked ennyire nem tetszik nyugodtan költözhetsz te is, az albérlet egyikőtöknek sem tulajdona. Lakótársakként meg semmi közötök a másik szexuális életéhez.
tegnap 11:25
33/56 anonim válasza:
29: haha, jó vicc. Ha a kérdezőnek valami nem tetszik, akkor húzzon el. Ő hiperventillàl itt, ideje lépnie. 😁
tegnap 11:26
34/56 anonim válasza:
"Akkor úgy gondolom az a tiszta, ha nem egyből fejest ugrunk az élet élvezeteibe, hanem időt, és teret hagyunk magunknak is és a màsik félnek is"
Esküszöm, hogy nem meglepő, hogy már egyáltalán nem érdekled. Mindenbe beleavatkozó és egoista személy vagy! Nagyon jól teszi, hogy mással foglalkozik. Amúgy meg ha nem tetszik menj el onnan lakni te. Szedd a sátorfádat és ne jártasd a szádat amikor közös döntés volt a szakítás. Nem tartozik neked semmivel se.
tegnap 11:28
35/56 anonim válasza:
Egyébként jogos a kérdés, kérdező te miért nem költözöl el? Ha közös albérlet, akkor bármikor elmehetsz.
tegnap 11:31
36/56 A kérdező kommentje:
Mert úgy beszéltük meg,pàr héttel ezelött,amikor téma volt hogy ki marad ki megy, hogy ő nem fog itt maradni mert neki ez a lakás anyagilag nem megfelelő, én viszont szeretnék ebben a lakàsban maradni mert itt van minden ami fontos úgyhogy ez adott volt. Ő magàtòl mondta, hogy ő elköltözik csak addig mardunk ìgy ameddig nem talàl valamit ami nem csillagos àron van mondtam, hogy ez természetes.
tegnap 12:05
37/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kulturált válaszokat! Mind hasznos a szàmomra. Esetleg akinek volt hasonlò tapasztalata az megoszthatnà, hogy mennyi idő volt mire jobban érezte magàt, a düh az mikorra csendesedett le benne vagy,hogy élte meg magát a helyzetet.
tegnap 12:07
38/56 anonim válasza:
Viszont neked okoz agybajt, hogy nem utánad vinnyog, nem mászik négykézláb vissza úgyhogy mehetsz onnan amerre látsz. Minden joga megvan ismerkedni más nőkkel, egyáltalán nem kell neki téged néznie, sőt fel is vihet bármilyen nőt oda és mégse teszi. Direkt elmondta, hogy ne érjen meglepetésként ha mással jön össze és még neked áll följebb. Akkor neked kell szedni a cuccaid ha te azt hitted, hogy sírni fog érted, téged fog nézni önmaga helyett.
tegnap 12:08
39/56 anonim válasza:
Szétmentetek, most mit vársz?
Minél hamarabb költözni kell. Keressen albérletet, vagy menjen a 3. félhez. Vagy anyuékhoz. Vagy tesójához. Vagy haverjához. Pár hétig/hónapig csak meg tudja magát húzni vhol.
Azért nézed végig, mert végig akarod nézni... Különben már kitetted volna.
tegnap 12:15
40/56 anonim válasza:
36
Hát akkor vagy szépen kivárod, vagy elküldöd addig valami hostelbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!