Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a helyzet? Ki mit gondol? Voltatok már hasonló helyzetben, mint a lent említett?
Szakítottunk a párommal, mert időre van szüksége. Ő kérte, hogy hagy kapjon időt, helyretenni magában a dolgokat. Továbbra is szeretjük egymást. Ma éjjel 3kor rámírt, hogy hogy vagyok, mi a helyzet, érdeklődött... (Pár nap no kontakt után)
A kapcsolat 2 évig tartott.
Ilyen hamar beütött volna neki a hiányom?
Csak empátiából érdeklődött az éjszaka közepén?
Valaki volt már hasonló szituban, akár az én, akar a párom helyzetében?
Ő tudja, kérdezd meg.
Végül is szakított, de még dolgozik rajta. Lehet, hogy ivott és rájött a nosztalgiázás.
A helyedben elkezdeném a végleges elszakadást, mert ez már tapicskolás. Semmi értelme.
A “ adj egy kis időt” az elhidegülést, egy másik irányába fordulást jelenti. De azért még nyitva hagyja maga után az ajtót, ha az nem jönne be.
Azért szakítottatok, mert már nem szeretne veled kapcsolatot!
Nem időre van szüksége, hiszen döntött, már nem szeret. Bunkó paraszt, ha hajnal 3-kor rád ír, bármi is az oka. Lehet áll a dákó, nyilván neki is idő, míg leülepedik, a szakítás gyászfolyamat, mint 1-es írta lehet csatak részeg, bármelyik eset áll fenn, akkor sem a másikat kellene vegzálnia az éjszaka közepén.
"Ő kérte, hogy hagy kapjon időt, helyretenni magában a dolgokat."
Mit akart magában helyretenni?
A szakítás, bárhogyan és módon történik, szakítás.
Én is próbáltam annó újrakezdeni, de sosem lett tartós/ jó.
Éppen ezért, ha velem szakít valaki, vagy én szakítok, azt komolyan gondolom és nem igazán van visszaút.
Azok szoktak ilyen dumával előállni, akiknek bejött valaki új a képbe és ki akarja próbálni. De csak úgy, hogy vissza tudjon menni a régihez.
Engedd el az ilyet, a következő lehetőségnél megint lelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!