Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írják a srácnak akinek be jöttem vagy inkább ne,ti voltatok már hasonló helyzetben?
Ez de durva.
Ha barki kellemes unnepeket vagy bolsof azulinapot kiván minimum illik visszakivanni megkoszonni.
Ez nem jelent attol még többet.
Alapveto minimum illem.
Plusz attol ha vki képben van azzal hogy van barátod még lehet vele beszelni nem kell torolni meg ignoralni. Eleg annyi hogy korrekt vagy es tudja azt hogy nem akarsz vele osszejonni, nem azert irsz.
Igen rengeteg olyan fiu baratom van akik akartak tolem vmit de nem jovok veluk ossze. De attol egyutt toltjuk neha a szabadidonket vagy lelkizunk.
5-10 éve barataim az ilyenek. Es segitenek támkgatnak azota is es azota sem fekudtem le veluk oedig. Sőt a baratom kapcsán is szoktak tanácsokat is adni is.
A ferfiak en ugy latom igazibb baratok mint a lányok. A bnoim nem egy pl már nyomult a pasimra is meg irigykednek rivalizálnak velem. A pasi baratok nekem az igazi baratok.
2# re reagaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!