Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szétmentük a férjemmel de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétmentük a férjemmel de együtt lakunk még, viszont kiborìt a helyzet hasonlò helyzetben valaki?

Figyelt kérdés
Szétmentünk a férjemmel viszont kénytelenek vagyunk még együtt lakni ameddig nem talàl màsik lakást. Együtt döntöttünk arròl,.hogy külön folytatódik az életünk viszont egy harmadik fél is közrejàtszik aki neki bevallàsa szerint többet jelent mint sima baràtsàg. Ezt el mondta nekem ismerem a nőt . Azt mondta 3 hònapja többet érez iránta, és ezt el is mondta neki. Baromira bànt a dolog viszont korrekt, hogy ezt elmondta. Az viszont baromira nem tartom okénak, hogy irogat neki, valentinnapra is és talàlkozgatnak miutàn veszekedünk és köszönget neki mindent is. Elhiszem, hogy most nem ròzsàs a helyzetünk viszont engem ez nagyon bànt, féltékeny is vagyok, gyűlöletet érzek, haragot és közben nem értem miért. Jelenleg el vsgyok keseredve.Elmondtam neki, nem e lehetne ezt úgy ,hogy majd ha elköltözik utàna màr nem látom, nem fàj amit csinàl. De ő nem érti, hogy nekem ezzel mi a problémàm, nem hozza fel és egyébként sincs köztük semmi ahogy ő foglamaz csak talàlkozgatnak besz3lgrtnek irogatnak. De nem érti meg, hogy pont ebből alakul ki valami ez az első lépés. Miért kell ezt nekem végignéznem basszus? Mit tegyek? Jelenleg megmondtam neki, hogy ne szòljunk egymàshoz, mindenki intézze a sajàt dolgàt mindenki azt csinàl amit akar, mert egyszerűen nem tudok kedves lenni, egyszerűen elàrzlva érzem magam, a nőiességem és felrobbanok. Akivel történt màr hasinlò ìrja már le, hogy nála, hogy akakultak a dolgok.

tegnap 10:08
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
56%
Teljesen érthető, hogy dühös vagy. Viszont az a helyzet, hogy azt csinál, amit akar, és neked ehhez semmi közöd. Meg kell próbálnod figyelmen kívül hagyni, nem beszélgetni egymással, és ha véletlenül felhozza, határozottan rászólni, hogy téged ez nem érdekel. Ez a viselkedés nagyon jól megmutatja neked, hogy a válás volt a jó döntés, mert nem egy korrekt ember. Illetve érdemes lenne egy határt szabni, hogy x ideje van elköltözni. Sokkal könnyebb lenne neked, ha lenne egy időpont, amitől tudsz visszaszámolni. Főleg ha a tiéd a lakás.
tegnap 10:35
 12/56 anonim ***** válasza:
100%

Már nincsenek együtt szóval hiába haragszik rá. Szólt neki előre, hogy más érdekli hogy ne érje sokként később ha a másik nővel lesz kapcsolatban. Inkább lehetne "hálás", hogy már most képben van.

tegnap 10:36
 13/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a vàlaszàt, komolyan egy kettő szarul esik viszont ebből is tudok erőt merìteni. Életemben nem voltam ilyen helyzetben és most érzem azt, hogy összeroppan körülöttem minden. Bànt, hogy nem ért meg viszont nyilván értem én, hogy mindenkinek megvan a sajàt útja. Biztosan nekem is ki fog alakulni csak most a sok sérelemtől és idegbetegségtől jelenleg nem làtom. Szarul érzem magam mint nő, hogy nem működött és ràadàsul a főnökasszonyonmal van ez a "helyzet" tehàt még szòlni sem tudok. Meg egyébként sem avatkoznék bele, ahhoz úgy érzem nincs jogom és egyébként is a helyzetemen nem javìtana. Viszont azért jòk a vàlaszaitok, mert legalàbb kicsit más nézőpontbòl is megtudom làtni a jelenlegi fos helyzetemet.
tegnap 10:38
 14/56 anonim ***** válasza:
51%
#12- no problemo, csak akkor költözzön el a férfi!
tegnap 10:39
 15/56 A kérdező kommentje:
Külföldön lakunk, albérletben. Nem tud elköltözninegyik pillanatròl a màsikra. És attòl, hogy most dühös vagyok ezt az embert anno férjemnek vàlasztottam soha nem fogom kidobni, vagy ellehetetleníteni mert az engem minősìtene. Nyilván van egy dühöm és nem tudok kedvesen szòlni és egy bunkò paraszt vagyok viszont ezt borzalmas felimerni mert ez is sajna engem minősìt. Tehàt ezek nem megoldások.
tegnap 10:42
 16/56 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen rosszul esik, hogy továbblépett amikor te még nem, de azt csinál amit akar. Neked tetszene ha beleugrálna az életedbe pedig vége köztetek mindennek? Ugye, hogy nem? Nem érti miért vagy bunkó paraszt és igaza van.
tegnap 10:46
 17/56 anonim ***** válasza:
63%

Ne a minősítéseddel foglalkozz, hanem a nyugalmaddal és a boldogságoddal.

Jó lenne, ha elköltözne. Nem kell megértőnek lenned, menjen csak, oldja meg, ne terheljen téged tovább.

tegnap 10:47
 18/56 anonim ***** válasza:
Elváltatok már?
tegnap 10:47
 19/56 anonim ***** válasza:
42%
#17-essel értek egyet. Természetesen el kell fogadni a helyzetet, és értékelni az őszinteségét. De hogy ehhez még naponta asszisztálni is kelljen? Külföldön is lehet albérletet keresni, oldja meg mihamarabb.
tegnap 10:48
 20/56 A kérdező kommentje:
Nem tetszene ha "beleugrálna" az életembe. Viszont, egy felnőtt pàrkapcsolatban, ha a felek megegyeztek abban, hogy nem folytatjàk és ez kb 2-3 hete történt és vannak még közös elintézni valò dolgok amiket szét kell szedni,pénz,papìrok,biztosìtàsok, lakás stb. Akkor úgy gondolom az a tiszta, ha nem egyből fejest ugrunk az élet élvezeteibe, hanem időt, és teret hagyunk magunknak is és a màsik félnek is még ha ez nagyon nehéz is.
tegnap 10:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!