Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szétmentük a férjemmel de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétmentük a férjemmel de együtt lakunk még, viszont kiborìt a helyzet hasonlò helyzetben valaki?

Figyelt kérdés
Szétmentünk a férjemmel viszont kénytelenek vagyunk még együtt lakni ameddig nem talàl màsik lakást. Együtt döntöttünk arròl,.hogy külön folytatódik az életünk viszont egy harmadik fél is közrejàtszik aki neki bevallàsa szerint többet jelent mint sima baràtsàg. Ezt el mondta nekem ismerem a nőt . Azt mondta 3 hònapja többet érez iránta, és ezt el is mondta neki. Baromira bànt a dolog viszont korrekt, hogy ezt elmondta. Az viszont baromira nem tartom okénak, hogy irogat neki, valentinnapra is és talàlkozgatnak miutàn veszekedünk és köszönget neki mindent is. Elhiszem, hogy most nem ròzsàs a helyzetünk viszont engem ez nagyon bànt, féltékeny is vagyok, gyűlöletet érzek, haragot és közben nem értem miért. Jelenleg el vsgyok keseredve.Elmondtam neki, nem e lehetne ezt úgy ,hogy majd ha elköltözik utàna màr nem látom, nem fàj amit csinàl. De ő nem érti, hogy nekem ezzel mi a problémàm, nem hozza fel és egyébként sincs köztük semmi ahogy ő foglamaz csak talàlkozgatnak besz3lgrtnek irogatnak. De nem érti meg, hogy pont ebből alakul ki valami ez az első lépés. Miért kell ezt nekem végignéznem basszus? Mit tegyek? Jelenleg megmondtam neki, hogy ne szòljunk egymàshoz, mindenki intézze a sajàt dolgàt mindenki azt csinàl amit akar, mert egyszerűen nem tudok kedves lenni, egyszerűen elàrzlva érzem magam, a nőiességem és felrobbanok. Akivel történt màr hasinlò ìrja már le, hogy nála, hogy akakultak a dolgok.

tegnap 10:08
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%

Hát de miért ne írna neki vissza, vagy írna rá ha a kérdező tudja, hogy az a nő érdekli? Ne írjon neki egyáltalán vissza, vagy a WC-ben tegye meg? Miért ne menne vele randira, vagy köszönné meg a randit, ajándékot, bármit amikor te is megköszönéd az ajándékot ugyanúgy? Hol nyomja az arcába? Teljesen normálisan viselkedik elvégre ismerkedik a másik nővel. Az a kérdező baja, hogy gyűlöli érte. Ha túl lenne rajta teljesen akkor ő is ismerkedne és nem kapna idegösszeroppanást. De mivel nincs így minden baj neki és akkor is az lesz ha külön költözik. Hiszen akkor is fogja hallani a híreket, vagy még lesegetni is fogja szociális medián.

tegnap 15:43
 52/56 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom, azért van tapintat a világon. Én biztos írásban kommunikálnék vagy telefonon akkor, amikor egyedül vagyok. Engem zavarna is, hogy hallja.

Voltam hasonló szituban fél évig. Én lettem szerelmes, bár a volt párom rendesen tett azért, fizikailag is veszélyes volt, hogy ne sokat vacilláljak a kialakuló új kapcsolaton. De ő épp akkor felmondott a munkahelyén, szüleinél nem volt fűtés, január volt, azt mondtam neki, nyárig maradhat nálam, hogy anyagilag talpra álljon. Ezalatt én hetente többször ott aludtam az új páromnál. Őt nyilván nem akartam kockáztatni azzal, hogy fél év cölibátus van. De abban a közegben, ahol ismerték a volt páromat, nem mutatkoztunk együtt, sőt, mivel fősulin ismerkedtünk meg, ott sem, egész addig amíg el nem költözött tőlem a régi partnerem. Nagy a ház, mi el tudtunk különülni, de nem beszéltünk arról, mikor randizok. Nyilván ha nem aludtam otthon, az egyértelmű volt. Beteg egy helyzet. De hogy lehet másként? Az új párom egy idő után kezdett bizonytalankodni, hogy tényleg külön vagyunk-e, bár annyit aludtam nála, hogy talán ez segített elhinni. Én is megszívtam, mert az új párom igazán soha nem vállalt fel a főiskolán. Megszokta, hogy titkolni kell vagy nem tudom, de 2 évig a poklot éltem meg, hogy nem ült mellém, elengedte a kezem előttük akkor is, amikor már rég nem lakott nálam az ex. Lehet, hogy szégyellt, emiatt majdnem szétmentünk egyébként.

tegnap 16:29
 53/56 anonim ***** válasza:

50

Szétmentek. Mindenki azt csinál, amit akar.

tegnap 16:36
 54/56 anonim ***** válasza:
Hát de utolsó ti mindannyian ott vagytok velük és látjátok pontosan, hogy milyen körülmények között veszi fel a telefont, mit mond neki? És ha a kérdező lecsekkolja a férje telóját és onnan tudja, hogy megköszön neki a férje valamit? Egyébként ha hivja a nő akkor a kérdező is kimehet más szobába és nem kizárólag a férjének kéne elvégre tud róla a kérdező. Ráadásul együtt se vannak a nővel és már teljesen idegösszeroppanást kapott. Mi lesz vele ha összejön vele, eret vág? A kérdező mikor volt rá tapintattal amikor veszekedik vele, hisztizik? Mégis miért legyen rá tapintattal a férfi amikor ordibált vele és már vége? Mindketten eldöntötték és természetes, hogy ismerkedik. A kérdező nem teszi mert nincs rajta túl. Később se lesz hiába költözik el. Sőt le merem fogadni, hogy le fogja csekkolni medián mi újság vele, vagy fogja hallani. Most akkor a férje míg nem lép túl rajta más nővel szóba se álljon? És ha 2 évig rinyál érte? Akkor 2 évig ne vállalja fel a nőjét miatta? Te mit szólnál hozzá ha titokban kéne tartani, hogy veled randizik a(z ex)feleség miatt? Ti mindannyian eszeteknél vagytok? ^^
tegnap 16:40
 55/56 anonim ***** válasza:
52-nek írtam.
tegnap 16:41
 56/56 anonim ***** válasza:
59%

Igen, tapintat, empátia. A kérdező exéből egyértelműen hiányzik. Nyilván megteheti, nem tilos, azt csinál, amit akar, de attól még bunkóság.

Amúgy aki azon kampányol, hogy akkor költözzön el a kérdező, annak megvan, hogy a pasi nem is tudná fizetni a mostani albit?

tegnap 18:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!