Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elhagynátok a párotokat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a párotokat, ha kevés lenne a fizetése?

Figyelt kérdés

Szeretnénk összeköltözni, de a nagy különbség miatt nehéz. Neki elegendő lenne egy csúnya, egy szobás albérlet, ami kb. 150 ezer Ft. Én legalább egy 2 szobás albérletet szeretnék, ami nálunk 300 ezer Ft-tól kezdődik. Neki az a baja, hogy nem tudja kifizetni a drága lakást.

31F (700k), 28N (200k)."

febr. 7. 11:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Basszus, akkor hagyd el. De ne ide írogasd ki. Döntésképtelen vagy?
febr. 7. 11:17
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Most mindketten otthon laktok? Nem lehetne egyikőtökhöz menni?
febr. 7. 11:19
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Én nem hagynám el.
febr. 7. 11:22
 4/20 anonim ***** válasza:
81%

Budapesten azért van kb 250-ért is szép két szobás albi, szerencsével 200-ért is. Mármint ha csak a bérleti díjat nézzük :D

Amikor mi összejöttünk, munkanélküli volt, az anyja támogatta. Most dolgozik, de kevesebbet keres nálam kb 100k-val. Nem hogy nem hagyom el, de nyáron lesz az esküvőnk :D

febr. 7. 11:31
 5/20 anonim ***** válasza:
89%

Ha tényleg szeretnétek összeköltözni, meg fogjátok oldani, ti ketten.

Eddig nem zavart téged, hogy kevés a fizetése?

febr. 7. 11:43
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked igényed van a nagyobb lakásra, akkor fizesd ki nagyobb részét. Mi ezt csináltuk, amíg keveset kerestem. Ha menni akart nyaralni, én elmondtam mennyit tudok rászánni, ha ő drágábbat akart, akkor fizette. Mondjuk az én lakásomban laktunk ingyen, szóval evidens volt hogy a rezsit meg a kaja nagyobb részét ő fizeti. Most már én is nagyon jól keresek, bár ő még mindig jobban azért, de így már csak a megtakarítások nagysága a kérdés.

Szerintem gondold át, hogy ez ideiglenes-e, mert mondjuk még tanul, vagy ennyit fog keresni még jó sokáig. Ha igen, akkor hosszútávon kell eldöntened, hogy hajlandó vagy-e többet beleadni, vagy leadni a saját életszínvonaladat, és ha egyik sem, érdemes szakítani.

febr. 7. 11:45
 7/20 anonim ***** válasza:
22%
Ha az általa kinézett albérlet nekem nem járható út, én lehet, szakítanék. Nyilván az ideális az lenne, ha azt mondanám, OK, akkor egyelőre ne költözzünk össze, vagy OK, méltányosan fizetünk bele, de ha neki erre van igénye és még hisztizik is, akkor valszeg amúgy sem passzolnánk egymáshoz.
febr. 7. 11:47
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő ennyit keres, te meg ragaszkodsz az 50-50-hez és az igényeidből sem akarsz leadni annyit, hogy az neki is megfizethető legyen, akkor ennek a kapcsolatnak nincs jövője és jobb, ha szakítasz.

Nem is értem egyébként mit akarsz. Hiába vered az asztalt, ő nem fog tudni havi 200-ból 150-et lakbérre kifizetni. Neked kell eldönteni, hogy ér-e neked ez a kapcsolat annyit, hogy anyagilag többet vállalj. Ha nem, akkor zárd le.

febr. 7. 11:56
 9/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem, mivel szeretem. akkor is szeretném, hogy 0Ft-ot keresne
febr. 7. 12:01
 10/20 anonim ***** válasza:
58%

Nem hagynám el. Ezesetben az lenne a fair, ha fizetésarányosan osztoznátok a költségeken, vagy ha a párod annyit fizetne, amennyire igénye van (jelen esetben a 150k-s albi felét, mivel a jobb albi a te igényed, a különbözetet te állod)

Nálunk ez jelenleg nem probléma, mindketten jól keresünk én 24N (kb 700k), ő 24F (kb 700k), de eltartanám a páromat, hogyha szeretne felmondani. Az én 700-amból is simán kijönnénk.

febr. 7. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!