Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elhagynátok a párotokat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a párotokat, ha kevés lenne a fizetése?

Figyelt kérdés

Szeretnénk összeköltözni, de a nagy különbség miatt nehéz. Neki elegendő lenne egy csúnya, egy szobás albérlet, ami kb. 150 ezer Ft. Én legalább egy 2 szobás albérletet szeretnék, ami nálunk 300 ezer Ft-tól kezdődik. Neki az a baja, hogy nem tudja kifizetni a drága lakást.

31F (700k), 28N (200k)."

febr. 7. 11:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
Eddig nem zavart, hogy kevés a fizetése? Egyáltalán miért jöttél vele össze, ha ez nagy probléma neked?
febr. 7. 12:23
 12/20 anonim ***** válasza:
34%

Ez egy újabb provokáló kérdés? 😆

Párod nem keres rosszul, te keresel szarul.

febr. 7. 12:31
 13/20 anonim ***** válasza:
84%

Igen, hagynám azt a kapcsolatot ahol az anyagiakon vitáznak - mintha ez lenne egy ember fokmérője.

T'dod akit igazán szeretsz ott nem matekozol, hanem akár a világ végére is követnéd, tűzön-vízen át, a híd alatt is együtt laknál vele.

febr. 7. 12:40
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Jól álcázott inci kérdés, majdnem én is bedőltem neki.
febr. 7. 13:10
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
El. Ilyen nagy fizetéskülönbséggel össze se jönnék a másikkal. Találjon magának olyan férfit, aki szintén 200 ezret keres.
febr. 7. 14:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Amikor összejöttünk, a Férjem 150 ezret keresett és otthon élt a szüleivel, míg én 600 ezret. Soha nem kattogtam a pénzügyeken, összeházasodtunk.

Útközben tovább képezte magát és most 150 ezerrel ő keres többet nálam. :)

Soha nem szoktunk azon kattogni, hogy ki keres többet, minden közös.

Mivel te ilyen számító vagy, így jobb ha keresel valaki mást.

febr. 8. 09:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyébként jó nagy bohóc vagy, ha 700k-s fizetésedből azt gondolod, hogy neked telik 300k-s albérletre. :D ezért nem lesz a mai "fiataloknak" soha saját kecójuk.
febr. 8. 09:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Másik kérdés: mit szeretnél, hogy a 200-as fizetéséből adjon 150-et arra, hogy legyen tető a feje felett? Te meg gálánsan meghívhasd valamire, hogy ne haljon éhen?
febr. 8. 09:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha csak nincs sürgős vészhelyzet, nem kell szép kis albérletért sem 150-et fizetni egyedül. Budapesten sem. Sok az ilyen lehúzó, de nem mindegyik.
tegnapelőtt 22:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Én akkor sem fizetnék 150-et, ha 500-at keresnék. Nem szabad megengedni.
tegnapelőtt 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!