Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynátok a párotokat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a párotokat, ha nem lenne meg az egyik szeme? Mármint korábban az egyik szemgolyóját kiműtötték, ezért csak lóg ott a szemhéja

Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 13:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre azért már vannak megoldások, amiktől esztétikusabb lesz a megjelenése. Én ezért nem hagynám el, de azt elvárnám, hogy legyen protézise vagy kalóz szemkötője legalább 🤣
2024. jún. 5. 13:58
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

Nem leszek olyan álszent, hogy bármi féle testi deformációt el tudnék nézni mert szerelem így szerelemúgy.

De szerintem ez még nem az a kategória, amit nem tudnék elviselni.

2024. jún. 5. 13:58
 3/15 anonim ***** válasza:
25%

Szemkötő, tengerészsapka, kék tengerészmellény, hosszú fekete szakáll, legalább egy aranyfog, zöld/kék papagáj a vállon (Kampócsőr legyen a neve) és máris stílusosan lesz félszemű. Bónusz a gyakori "ááárrr" hang meg az olyan beszólások, mint "ezer árbóc és vitorla".

A papagáj sajátszárnyúlag kötteti fel, aki ellenáll.

2024. jún. 5. 14:03
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem a kérdést.

Ha már a párom, akkor eleve így jöttem össze vele, nem?

2024. jún. 5. 14:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg.
2024. jún. 5. 14:17
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
Ha valaki ezért elhagyná a párját, akkor ott szerelemről nem beszélhetünk. Én biztosra ki merem jelenteni, hogy nem hagynám el.
2024. jún. 5. 14:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem jövök vele össze, ha már az ismerkedéskor is ez a helyzet áll fenn. De ha közben történik vele valami, amikor már együtt vagyunk, akkor ennyi miatt tuti nem hagynám el. Mondjuk az igaz, hogy lehet szépíteni a helyzeten, azt azért elvárnám, hogy megpróbálja, mert tényleg elég zavaró tud lenni, ha valakinek pont az arcán van egy ilyen szembetűnő (höhö) sérülése.
2024. jún. 5. 14:19
 8/15 anonim ***** válasza:
10%
Praktikus. Lett egy zsebe, amibe bármit tárolhat. Kulcsot, aprót, cukrot.
2024. jún. 5. 14:57
 9/15 anonim ***** válasza:
37%

8.

Vagy egy "macskaszemet", mint Fritz Teufel.

2024. jún. 5. 15:17
 10/15 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ez egyáltalán nem vicces. Beteg jellem aki ilyenen poénkodik. Ez egy óriási trauma lehet annak aki elveszti a szemét, nem tudnék egy embert ettől kevesebbe nézni mint egyébként.
2024. jún. 5. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!