Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotokat, ha nem lenne meg az egyik szeme? Mármint korábban az egyik szemgolyóját kiműtötték, ezért csak lóg ott a szemhéja
Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 13:54
1/15 anonim 

válasza:

Hát erre azért már vannak megoldások, amiktől esztétikusabb lesz a megjelenése. Én ezért nem hagynám el, de azt elvárnám, hogy legyen protézise vagy kalóz szemkötője legalább 🤣
2/15 anonim 

válasza:

Nem leszek olyan álszent, hogy bármi féle testi deformációt el tudnék nézni mert szerelem így szerelemúgy.
De szerintem ez még nem az a kategória, amit nem tudnék elviselni.
3/15 anonim 

válasza:

Szemkötő, tengerészsapka, kék tengerészmellény, hosszú fekete szakáll, legalább egy aranyfog, zöld/kék papagáj a vállon (Kampócsőr legyen a neve) és máris stílusosan lesz félszemű. Bónusz a gyakori "ááárrr" hang meg az olyan beszólások, mint "ezer árbóc és vitorla".
A papagáj sajátszárnyúlag kötteti fel, aki ellenáll.
4/15 anonim 

válasza:

Nem értem a kérdést.
Ha már a párom, akkor eleve így jöttem össze vele, nem?
6/15 anonim 

válasza:

Ha valaki ezért elhagyná a párját, akkor ott szerelemről nem beszélhetünk. Én biztosra ki merem jelenteni, hogy nem hagynám el.
7/15 anonim 

válasza:

Valószínűleg nem jövök vele össze, ha már az ismerkedéskor is ez a helyzet áll fenn. De ha közben történik vele valami, amikor már együtt vagyunk, akkor ennyi miatt tuti nem hagynám el. Mondjuk az igaz, hogy lehet szépíteni a helyzeten, azt azért elvárnám, hogy megpróbálja, mert tényleg elég zavaró tud lenni, ha valakinek pont az arcán van egy ilyen szembetűnő (höhö) sérülése.
8/15 anonim 

válasza:

Praktikus. Lett egy zsebe, amibe bármit tárolhat. Kulcsot, aprót, cukrot.
9/15 anonim 

válasza:

8.
Vagy egy "macskaszemet", mint Fritz Teufel.
10/15 anonim 

válasza:

Szerintem ez egyáltalán nem vicces. Beteg jellem aki ilyenen poénkodik. Ez egy óriási trauma lehet annak aki elveszti a szemét, nem tudnék egy embert ettől kevesebbe nézni mint egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!