Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotokat, ha nem lenne meg az egyik szeme? Mármint korábban az egyik szemgolyóját kiműtötték, ezért csak lóg ott a szemhéja
Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 13:54
11/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem vicces dolog! Én az egyik szememre nem látok, ezt kívülről nemigen lehet észrevenni, de anikor már fáadt a szemem, néha furán áll, mert ugye nincs hova fókuszálni, nem sokszor, de előfordul. Férjem van és 2 gyerekem, a szembetegségem már megvolt megismerkedésünk előtt sok évvel. Nyilván a te esetedben itt esztétikai probléma is van, de a mai világban szerintem ezt műszemmel pótolják. Ha valaki igazán szeret valakit elfogadja így a párját.
12/15 anonim 

válasza:

Ha ott lóg, akkor konkrétan ilyen vérvétel előtti "most jön az ájulás" érzéssel kéne élnem mindennap, ami nem menne.
13/15 anonim 

válasza:

Ha nem rak be pótszemet, akkor igen.
14/15 anonim 

válasza:

13.
Ha félszemű lennék tuti ilyen Rémszem Mordonos műszemet raknék be, csak hogy para legyen.
15/15 anonim 

válasza:

A kalóz szemkötő ugrott be először nekem is :D
Amúgy miért hagynám el? Ha meg még nem vagyunk együtt, akkor eldönthetem, akarok-e kapcsolatot kezdeni vele vagy sem.
Ha a természete jó, miért határolódnék el? Mert fél szemére nem lát? Oké és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!