Mit csináljak ha nem jön ki a kontaklencse??
Figyelt kérdés
Egyezerűen meg se tudom mozdítani, mint ami odaragadt a szememhez, még sose volt ilyen és nagyon félek2024. máj. 27. 00:06
1/4 anonim válasza:
Műkönny és vedd ki. De először nyugodj meg, mert idegességedben még kárt teszel magadban.
Ha egyáltalán nem tudod kivenni (? irreális), reggel szemészet, a bejelentkezéskor elrebegve, hogy vészhelyzet, nem várhat időpontra.
2/4 anonim válasza:
Tuti, hogy még bent van?
Nekem volt már olyan, hogy percekig próbáltam kiszedni, aztán utána jöttem rá, hogy már nem volt bennt.
Mióta van benn?
Ha régóta, akkor se kellene fennragadnia.
Próbáld meg száraz kézzel. Egyik kezeddel támaszd ki a szemhéjaid, fixálj egy távolabbi pontra a szemeddel, majd az ügyesebbik kezeddel próbáld meg óvatosan összecsípni a lencsét. Nekem így mindig kijön.
3/4 A kérdező kommentje:
Lencse folyadékot öntöttem bele, így kijött.
De nagyon furcsa volt, vörös is lett a szemem, ki is dobtam a fenébe
2024. máj. 27. 00:27
4/4 anonim válasza:
Szuper! Most egy picit hanyagold a lencsét, amíg irritált a szemed. És menj aludni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!