Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit csináljak ha nem találom...

Deathever kérdése:

Mit csináljak ha nem találom a kontaklencsét a szememben?

Figyelt kérdés
Kiakartam szedni a kontaklencsét az egyik szememből sikerült is de a másikban nem találom. Nem fáj meg semmi, nagyon sokat forgattam a szemem hátha meglátom de sehol se találom. Gondoltam arra is hogy hátha kiesett de sehol sincs és nem tudom mi legyen...

2020. aug. 1. 01:59
 1/9 anonim ***** válasza:
21%

Sürgősen menj be a szemészeti ügyeletre!

A kontaktlencséd a szemgolyód hátsó részére csúszott!

Rengeteg veszélyes problémát tud ott okozni! A szemészeten kiveszik.

2020. aug. 1. 02:09
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Fú baszki! Semmiképpen se feküdj le aludni, és amint lehet menj be szemészetre! Megvághatja a szemgolyód!
2020. aug. 1. 03:05
 3/9 anonim ***** válasza:
38%

Úristen, ha elmész szemészhez, mondd el neki, hogy valaki azt mondta, becsúszott a szemed mögé, és majd mesélt el, mennyire röhögött a doki.

Dörzsöld meg a szemed, vagy előkerül, vagy simán kipottyan. Velem is volt ilyen, nem kell parázni. Tényleg dörzsöld, mint mikor a kisgyerekek sírnak. Nem fog megvágni.

2020. aug. 1. 03:40
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Nekem is becsúszott megpróbáltam dörzsölni, megvágott és azóta csak homályos pacákat látok a bal szememre, a doki inkább szidott hogy miért nem mentem be mikor észleltem, és miért házilag próbáltam kiszedni...
2020. aug. 1. 03:48
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Szóval jah igaza van a 3-asnak dörzsöld csak hátha megvág és megvakulsz....
2020. aug. 1. 03:48
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Lágy kontaktlencse nem fogja megvágni. Nekem egyszer kettő is beragadt egyszerre, mert rosszul mérték be a görbületem, és össze-vissza csúszkált, azt hittem, kiesett, és tettem be a következőt. Egy 5 másodperces dörzsöléssel mindkettő kipottyant a szememből.
2020. aug. 1. 04:35
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha felpöndörödik, akkor azt érzed, ha nem, akkor biztosan látnod kell a szélét. Alsó-felső szemhéj alá is nézz be zseblámpával, látnod kell, ha alácsúszott.
2020. aug. 1. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem kiesett az, mert más esetben fájna, illetve valahol látszana is a széle.
2020. aug. 3. 13:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Helyzet jelentés: pár napjára rá megtaláltam a lencsét, tényleg kiesett a szememből és nem csúszott el sehová
2020. aug. 18. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!